Den gröna korgen!

Idag har vi varit effektiva minsann och vägt upp för gårdagen.. Jag och Lily körde utelek på gården och så hängde vi vid stranden på förmiddagen så att Johan fick vila lite. Sen klippte vi gräs och donade med lite allt möjligt. Vid 12-tiden packade vi ut oss i bilarna och åkte hemåt med ett litet stopp i Sandviken för att uträtta lite ärenden. Väl i Östhammar packade vi in oss och sen njöt vi bara av sommaren ute. Vi var iväg och handlade en sväng och så hämtade vi en säng som vi köpt till Lily. Det innebär att bebisen numera har en (dubbel)vagn att åka i när hon kommer och så har hon en spjälsäng (Lilys gamla). Väldigt väldigt sakta men säkert börjar vi förbereda oss och hemmet inför bebis ankomst. Vecka 37 nu!!! Aaah vad fort det går!!

En endaste liten ynklig bild har jag lyckats knäppt idag och den är från när vi handlade på Coop. Roligare än så här blir det inte här på bloggen ikväll! 

(null)

Imorgon är det ny vecka! Hoppas ni haft en fin helg och att den nya veckan börjar på bästa möjliga sätt imorgon! Jag hoppas att jag vaknar med en lägre smärtnivå imorgon.. My god vad ont jag haft (har) idag. Jag antar att det är alla sammväxningar och liknande som börjar dra åt alla håll nu när bebis är så stor för det gör ont as fuck och uvi-känslan är total. Endometriossmärtor är verkligen den värsta smärtan som finns! Ush! Men imorgon kör vi ny dag, nya tag!