Älskade korven!

Ikväll har vi fått upp våra nya hyllor i vardagsrummet. Jag har länge sagt att jag vill få upp något på den här väggen som har varit helt tom men det har inte blivit av för att vi inte riktigt har vetat hur vi velat ha det. Men vips så bestämde vi oss och köpte hem det vi behövde. Dessutom fick vi hem tavlan på våran första hund Edward som jag beställde för drygt en månad sedan och den kom upp på väggen direkt när den kom hem. Jag hittade tjejen som målat tavlan på fb  och det är verkligen våran älskade lilla Eddi-korv på bilden, så himla grym på att måla!! 

Bästa ängel-killen! <3 
Som jag saknar dig hjärtat. 

(null)

För alla er som inte följt mig så länge så kan jag tala om att Edward var min största kärlek i livet någonsin och han var verkligen mitt allt. Han kom som räddaren i nöden när mitt liv var som absolut jobbigast och han höll mig över ytan under de tuffaste åren i mitt liv då endometriosen tog allt ifrån mig och då allt bara brakade ihop kändes det som med det ena dåliga beskedet efter det andra. 
En morgon när vi vaknade för ca två år sedan så hade Edward fått akut diskbråck över en natt som i sin tur hade gjort honom helt förlamad i bakre halvan av kroppen. Efter röntgen och undersökningar så konstaterade Ultuna att de inte kunde rädda honom och att det inte fanns något att göra så han fick tillslut somna in. Det är fortfarande den absolut värsta dagen i mitt liv. Han blev en ängel precis innan sin treårsdag och jag var helt totalt förkrossad. Det känns bra att vi fått upp honom på väggen så att han kan vaka över oss här hemma. 

Vi är supernöjda! Det blev så mycket mysigare än att bara ha en tom och kal vägg! Lilys bebis-fossingar fick också komma upp på väggen. Så söta! 

(null)

Nu ska vi gå och lägga oss. Snälla kroppen, gör så att jag vaknar om ett par timmar av värkar eller i en plaskblöt säng. 
Bebis! Kom. Ut. Nu. 


Bullmamman.se

Gudmors älskade lilla prins! Fy tusan vad du är saknad Eddi, varje dag!❤️

Svar: ❤️❤️❤️
Evelina Nilsson

Anonym

Vad hette tjejen på Facebook? Skulle så gärna också vilja ha liknande tavla!

Anonym

Fiiiint!!

Svar: 💛💛
Evelina Nilsson