Tisdag!

Igår kväll trodde jag nästan att bebis var på väg för jag fick extra ont i vågor och så ilade det verkligen nedåt när hon rörde på sig... Jag somnade i hopp om att vakna kort efter av riktiga värkar men så... nej. Ingenting! Däremot vaknade vi några timmar senare av Lily som verkligen inte ville sova. Igen. Den senaste veckan har hon vaknat mitt i natten, kommit över till oss och sen har hon absolut vägrat somna om. Hon vill inte ligga i sängen utan hon går upp och ställer sig vid sovrumsdörren och "gråter" (missnöjdgnäller) tills vi går upp med henne. Undra vad det är för något nytt hon har börjat med?! Det har oftast varit Johan som gått upp med henne den senaste veckan så jag tror att hon gillar deras lilla natt-myssstund för mycket för att kunna missa den. Kvalitetstid all alone med pappan mitt i natten är ju något alldeles speciellt. Men förhoppningsvis går det över snart så att vi får tillbaka våran sömn igen... Eller så spelar det ändå ingen roll. Vi kommer ju förmodligen att vara uppe en hel del på nätterna snart med mini ändå så då kan väl lika gärna Lily också vara vaken! 

Vi tog en cykeltur till förskolan idag. Lily älskar verkligen sin cykelhjälm så det var ren och skär lycka när hon fick på sig den och hoppade upp på cykeln. Lilys favoritfröken kom och mötte henne vid ytterdörren med ett stort leende idag när vi kom till avdelningen och det ökade ju på den bra starten på dagen ytterligare.  

Nu är jag hemma igen och tänkte börja titta på en ny serie. Idag är en sån där dag som man bara vill ligga inne i soffan och mysa. Det blåser ute och är alldeles för kallt för att man ska vilja hitta på något och sömnen inatt har inte varit den bästa så en slappdag inne får det bli.  

Vecka 41 - vi har gått 4 dagar över tiden. 
Vi kämpar på och väntar vidare.
Just nu känns det dock faktiskt som att alla andra runt omkring oss är mer stressade över barnet som inte kommer någon gång än vad vi själva är. Det är ju faktiskt lite komiskt om något. 

(null)

Hoppas ni får en fin tisdag!