Storasyster!

Lily har tagit sin roll som storasyster ganska chill.. Hon tyckte det var väldigt spännande med bebis när de träffades första gången och hon gick noga igenom ögon, öron, näsa, mun, fötter och händer på bebisen men efter en stund gick hon och lekte med sitt. Hon vill gärna ha koll på vart bebis är hela tiden och om hon inte sett henne på ett tag så kommer hon fundersamt och undrar vart "bebish" är? Hon bjuder bebis på macka, frukt och allt som hon äter och hon kommer med sina leksaker lite nu och då och lägger till lillasyster. Och så hämtar hon nappen och ger till bebis hela tiden. Dessutom lägger Lily filten över bebis när hon ligger och äter och när Lily ska gå och sova är det väldigt viktigt att vi alla får godnattpussar. Hon går noga igenom en och en. "Mamma!" och så får jag min puss. "Pappa!" och så får han sin. "Gogo!" och så får Hugo sin och nu har hon alltså även lagt till "Bebish!" på sin godnattpuss-lista. Så gulligt. 
Hon har inte visat tecken på att vara svartsjuk alls men däremot har hon inte helt förstått att bebis är ganska ömtålig så det kan bli en del hårda tag även om vi tror att det är "omedvetet" och ingen tanke bakom. Hon är ju van att busa vilt med Hugo och ibland kan det bli lite för hårda tag även med bebis men vi nöter på att man måste vara försiktig och att man måste klappa fint med bebis. 
Vi har inte gjort sån jättestor grej av att bebis är här utan vi kör på som vanligt och så får Lily komma till bebis när hon känner för det och inte tvärt om, att hålla på trycka på Lily bebisen hela tiden. Det känns bättre att Lily får bli intresserad av henne själv än att vi gör för stor grej av det och så blir det för "laddat" istället. Oavsett är jag helt övertygad om att Lily kommer vara världens bästa storasyster till mini. Våran minsta tjej hade tur som hade en liten Lily som redan var här ute och väntade på henne. Vilket dreamteam de kommer bli! 

Älskade vackra unge! 

(null)

(null)

Boel

Åh så söt!

Svar: Visst här hon?? 😩😍❤️
Evelina Nilsson