Skruttplutt!

Ikväll har vi en lugn och snäll liten tjej här hemma igen. Skönt att magen verkar vara snällare mot henne ikväll än vad den var igår.

Lily sover hos mormor och Thomas ikväll så vi har bara slappat och tittat på tv ikväll. Vi har knappt haft tvn på sedan den lilla kom för tre veckor sedan och vi insåg att vi faktiskt hade saknat en lugn och skön movienight så det fick det bli ikväll när Lily sover borta. 

Lilla närhetskranka älsklingen! 

(null)

(null)

Våra kära gäster åkte hemåt vid lunchtid idag. Då hoppade vi in i bilen hela familjen och åkte in till Sandviken för att uträtta lite ärenden. När vi kom hem igen kom Fia och Oscar hit och hälsade på. Vi hängde en stund på stranden och så fikade vi jordgubbar och glass tillsammans innan de åkte hemåt igen. Thomas kom och hämtade Lily vid 18 och då klippte vi gräset och grejade lite här hemma innan vi alltså landade i soffan för resten av kvällen. 

Imorgon kommer ytterligare några gäster hit till stugan över helgen. Det blir trevligt! 
Hoppas ni alla haft en härlig dag. Våran dag har minst sagt varit svettig och varm. Vi hade 32 grader i skuggan idag, helt galet. Nu kör vi AC för fullt här hemma för att slippa svettas bort inatt. Man älskar ju sommar och värme men AC är verkligen livet dagar som dessa, haha.