Sisters for life!

Lily har sovit som en gud här i stugan sedan vi "flyttade hit" för semestern. Hon somnar oftast runt klockan 20 på kvällarna och sen sover hon non-stop till någon gång mellan kl 8 och 9. En morgon sov till efter 9.30?! Hon sover alltid i sin säng och när hon vaknar på morgonen så ligger hon oftast och småbusar med sina gosisar i sin säng ett litet tag innan hon ropar på pappa (alltid Johan....) att han ska komma. Han går och hämtar över henne till oss och så fort han kommer in till hennes rum så är "Bebis?" det första hon säger. Lily har väldigt bråttom in till oss för att titta till sin bebis och det är så gulligt så man dör. Där sätter hon sig bredvid spjälsängen varje morgon och tittar på henne och klappar och säger "Hej!" arton gånger. Man verkligen märker att hon tycker om sin lillasyster så mycket för hon vill gosas och pussa på henne så fort hon får chansen och hon lyser verkligen upp när hon får syn på mini! Älskade barn! 

(null)

Jag kommer ihåg att jag kände 10 ggr så mycket kärlek även till Johan när Lily föddes och samma sak hände den här gången också. När lillasyster föddes så blev det en kärleksexplosion till henne såklart men även kärleken till Johan och Lily (!!!!) blev mångdubbel ännu en gång. Alltså Lily är så himla underbar så jag kan knappt förstå att hon är vår. Det är ju nästan så att man blir avundsjuk på sig själv ibland när man inser vilken underbar liten tjej vi har. 

Jaja, jag vaknade visst upp på cheesy morgonhumör idag men det är alltid bra att vara tacksam och att man faktiskt inser hur lyckligt lottad man är. 

God morgon på er! Hoppas ni får en fin dag!