Endo-helvete!

Ikväll har endometrios-smärtorna varit värre än på väldigt länge. Ush vad ont det gör. Egentligen vill jag bara bosätta mig i duschen eller bädda ner mig under täcket när smärtorna är så här vidriga (eller bara åka och lägga in mig och få "riktig" smärtlindring ett tag) men det är ju lite svårt.. Jag och den lilla chillar så mycket det går om dagarna och så tar Johan för det mesta Lily som det är lite mer fart på. 
Jag är väldigt glad att semestern kom samtidigt som bebis så att Johan blev hemma lite längre än de 10 dagarna som pappan annars är hemma. Det börjar smyga sig på en liten oro hur det ska gå att ta hand om två barn själv när endometriosen är så här vidrig men det är dumt att gå och oroa sig. Allt löser sig alltid på något sätt och vi har ju faktiskt Johan hemma två veckor till så vi njuter av det så länge och så tar vi resten sen.
Ser man förbi den vidriga endometriosen så njuter vi till max av sommar, semester, stugan och våran fina lilla familj. Vi kärar ner oss mer och mer i vår nya familjemedlem för varje dag som går. Det är en så himla go liten tjej vi fått. 

(null)

(null)