Helgen!

Mysiga dagar swishar förbi. Det blir inte så värst mycket gjort för mig om dagarna för bebis vill vara nära mest hela tiden plus att hon fortfarande äter väldigt ofta.. Johan lyckas dock vara ganska effektiv och har fått undan en hel del här hemma i helgen. Vi har fyllt den andra odlingslådan med miljontals liter med jord, vi har planterat det som skulle planteras där i äntligen (alldeles för sent egentligen men det kom lite barnafödande emellan..), Johan har sorterat och städat upp i vår carport där det varit sopstation och förråd för allt möjligt kaos men nu är det ordning och reda minsann. I eftermiddags klippte jag gräset här hemma och när Lily somnat så gick Johan ut igen för att ta bort några stora stenar som stack upp ur gräsmattan där det tidigare varit buskar och så grävde han bort massa rötter som hamnade mitt framför odlingslådorna nu när de kommit på plats. Det är lite småfix kvar på spaljen och odlingslådorna men det är nästan klart nu! Åh vilken skillnad det blev på vår baksida - så mycket finare och trevligare nu! 

Här kommer lite blandade bilder ifrån vår helg. 

Frukost ute i solen är ju allt bra mysigt. Särskilt mysigt är det när sommaren är som den är för tillfället - man vill ta vara på varenda fin dag som bjuds. 

(null)

Hugo har klickat även med lillasyster och de är en helt underbar liten trio våra tjejer och Hugo. Så himla goa! 

(null)

Svärisarna kom på besök en sväng igår.

(null)

(null)

Lilys roligaste leksak för tillfället är lära-gå-vagnen. Hon springer runt med den och skjutsar grejer i den hela dagarna! 

(null)

Vattna blommor är också väldigt roligt! 

(null)

Big sister - little sister! 

(null)

(null)

Älskling!!!

(null)

Ikväll gjorde kocken sjukt god middag - gu vad bortskämd jag är med lyxigt god mat varje dag. Kvällens middag bestod av laxwraps med potatis, friterad grönkål (egenodlad, woho!) och till det så gjorde han en egen mangochutney med chili och fläder. Så himla gott!! 

(null)

(null)