Family på besök!

Familjen hade självklart bråttom med att träffa vår nya lilla plutt. Vi kom hem från BB i torsdags em och till kvällen kom svärisarna över. Lily tycker att det är väldigt roligt att bli storasyster för man får massor med presenter och så får man fika när folk hälsar på.  

(null)

(null)

(null)

I fredags morse kom Musch, Wilton och Mami hit på frukost och bebisgos. Lily och Wilton röjde runt som vanligt och vi hade en jättemysig förmiddag tillsammans allihopa. Jag och Johan var verkligen helt slut (jag antar att det liksom kommer efter lite) så det var perfekt att få hit två lekledare några timmar så att Lily fick leka med full fart och bus i mängder. Och så kom ännu mera presenter.. Alltså de har fått så galet mycket fint från alla. Tusen tack bästa ni! Våra tjejer blir alldeles för bortskämda!! 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Gulliga gammelfaster Eva hade stickat världens finaste tröjor till tjejerna. Alltså alla dessa syster-matchningar gör mig helt lycklig. Tack tack tack Eva för de fina tröjorna! Åh vad jag älskar hemstickat och det var verkligen en helt underbar färgkombo. Så sött! 

(null)

(null)

(null)

(null)       

(null)

(null)

(null)

I fredags kväll kom pappa och Maria hit och det var en stolt morfar och bonusmormor som kom minsann. Alltså jag måste typ knäppa kort på alla fina presenter som våra tjejer har fått och visa er för de har fått så sjukt mycket fint. Jag vill bara använda allt nu nu nu!! 
Vi fikade och så busades Lily massor med pappa och Maria och det är alltid så tråkigt när de åker hemåt. Lily är verkligen morfars tjej! 

(null)

(null)