En regnig tisdag i stugan!

Åh stackars min blogg för tillfället (och alla er trogna läsare). Det kommer bättre tider haha. Jag lovar.

Vi kom till stugan i måndags och hade en lugn och skön eftermiddag. Johans vänner kom hit till kvällen och boade in sig i mellanstugan. I tisdags blåste det storm och regnade till och från hela dagen så det blev en hel del innehäng men vi tog oss ut på en liten promenad och så blev det lite utelek på gården. 

En slö duo i tisdags förmiddag... 

(null)

Trots kylan och regnet så blev det ett glasstopp vid campingen. 

(null)

Det kändes mer som en höstdag i september än högsommar mitt i juli...

(null)

Men vips så kikade solen fram en liten snabbis mitt i allt regnande och då fick vi hopp om sommar igen. 

(null)

Till lunch åt vi färsk gös här ifrån sjön. Så. Himla. Gott. Vi satt faktiskt ute på altanen och åt lunchen och det var mysigt trots vädret. Ni vet, det finns inget dåligt väder bara dåliga kläder...

På kvällen kom pappa och Maria och hälsade på en sväng. Lily blev så glad när de knackade på precis när hon skulle gå och sova och hon var överlycklig att nattningen blev 1,5 h senare istället. Hon hade minst sagt lite energi att göra av med för hon var superspeedad och höll på spexade och tokade sig massor när pappa och Maria var här så det var nog lika bra att vi inte ens hann göra ett nattningsförsök den "vanliga" tiden för det hade ändå aldrig gått.

När pappa och Maria åkte hem vid 21-tiden så somnade Lily på en gång och sen blev det movienight och varm choklad med sprutgrädde för mig och Johan. Vi har snöat in oss helt på det och kör det varje kväll för tillfället, haha. /Johan 37 år och Evis 28 år. 

Gulligaste lilla pyjamastjejen under vår filmkväll! 

(null)