De senaste dagarna!

Här kommer en mix av bilder från de senaste dagarna. Nu vill vi ha fint sommarväder så att vi kan börja hänga ute igen i värme och sol!! Vi är redan trötta på det gråa och trista vädret. Det är ju juli nu? Kom igen sommaren! Det är dags att börja leverera! 

(null)

(null)

(null)

Alltså färskpotatis - ååh vad gott det är! Jag vill typ äta färskpotatis med smör och flingsalt till frukost, lunch och middag hela tiden nu. Så himla gott!! 

(null)

(null)

(null)

Lily somnar fortfarande som vanligt i sin säng vid 19-20 någon gång. Sen kommer hon över när bebis väcker henne någon gång under natten. Igår kom hon över redan när vi la oss vid 00 men igår sov hon i sin säng tills 04. Vi ska nog komma in i rutiner där Lily lyckas sova vidare i sin säng trots att bebis vaknar och skriker på nätterna men än så länge är ju allt så nytt. Hon är iaf världens grymmaste tjej våran Lily. Hon kommer över till oss och klappar på bebisen som skriker och sen klätttar hon upp i sängen och gosas lite med oss tills hon tycker att det är dags att sova. Då kryper hon ner till fotänden och så lägger hon sig där nere skavfötters med oss och sen sover hon där. Jag vet inte varför hon har fått för sig att hon vill ligga där nere men det är väldigt smidigt för då kan jag liggamma  på natten utan att det blir för trångt haha. Win win! 

(null)

(null)

Lilys senaste påhitt är att hon lärt sig att öppna dörren själv och hon älskar att vara ute (tack och lov har vi hela gården inhängnad så hon kommer inte längre än ut på gården - säkert och bra! Dessutom har Hugo stenkoll på henne!). Igår när vi var i vardagsrummet så hörde vi hur Lily började rota i byrålådan där hennes mössor och sånt finns. Hon letade fram en mössa, drog på sig den, öppnade dörren, hämtade sin lilla vagn och så tog hon med sig den ut och satte sig på trappen och bara funderade. Alltså vi dog sötdöden när vi såg henne sitta där alldeles själv... Älskling!!! 

(null)

(null)     

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)