Älsklingarna!

Idag har det varit fullt ös hela dagen. Johan var iväg på jobbmöte på förmiddagen. När han kom hem igen packade vi ut all vår packning till bilen och så gjorde vi ett snabbt stopp på BVC för att väga barn (bebis har äntligen vänt efter viktnedgång och väger nu 4500 g så allt såg jättebra ut) och sen åkte vi mot stugan. Vi kom hit vid 15-tiden och packade in oss och då drog vi igång och städade ur mellanstugan och gjorde den redo för besök. Några timmar senare kom Johans vänner hit som ska vara här några dagar, mysigt! 

Jag har haft fruktansvärt endometriosont de senaste dagarna och igår och idag har även febern och frossan kommit som den brukar när smärtan hållit i sig ett tag. Jag somnade en sväng nu ikväll påklädd till max och inlindad tre varv i ett duntäcke. Feberfrossa är riktigt jobbigt men det var skönt att kunna somna en halvtimme iaf och "tina upp" och slippa lite smärta för en kort stund. 

Den här bilden är ifrån när vi var här i stugan förra veckan men napen ikväll såg lite liknande ut.. Våra små älsklingar! 

(null)

Lily var trött ikväll så hon somnade i sin säng redan vid 19. Hoppas att vi alla får sova gott inatt så att jag kan få vila upp mig lite och förhoppningsvis åtminstone slippa febern imorgon.. Jag känner att energin börjar tryta lite av den höga smärtnivån i kombination med lite mindre sömn än vanligt (och amningen!! Det känns som att jag omöjligt hinner få i mig tillräckligt med energi för att inte göra slut på allt hela tiden) så vi tänkte faktiskt gå och sova nu! Åh det är så mysigt att vara tillbaka här i stugan. Nu hoppas vi bara på lite sommarväder så att vi kan få njuta till max.