29 år!

Igår fyllde jag år. Jag är numera inne på mitt sista år som "ung" innan jag kliver över till nästa årtionde. Ena halvan av mig börjar få lite smått åldersnoja medan den andra halvan lugnar mig och säger till mig att jag är precis där jag vill vara som 29-åring och att åldersnoja är för veklingar.. 

Jag hade en superlugn och mysig födelsedag. Johan och Lily kom och väckte mig med födelsedagssång och presenter igår morse. Jag hörde ifrån köket hur Johan viskade till Lily att de skulle smyga in till mig i sovrummet och sjunga för mig men halvvägs till sovrummet kunde Lily inte hålla sig längre så då ropade hon "Mamma!" så högt hon kunde haha. Övertaggad liten tjej. 
Jag blev så bortskämd av min lilla familj. Av Johan fick jag en iPhone Xs och av barnen och Hugo fick jag en liten smartphone-printer som man kan skriva ut små bilder med direkt från telefonen. Så kul! Jag älskar ju foton och scrapbooking och sånt så den blir perfekt!! Tusen tack finaste älskling. Du skämmer bort mig alldeles för mycket som vanligt. 

(null)

(null)

Jag valde att inte bjuda in till kalas igår eftersom jag mår som jag gör för tillfället men pappa, Maria och svärisarna kom iaf över på lite fika och det var mysigt och alldeles lagom. Övriga familjen är iväg på semester på lite olika håll så de fick dispens till att komma och fika en annan dag. Vi trotsade vädret och satt ute och fikade! Hur kunde det svänga om från högsommar till höst på en ynka dag?!

(null)

(null)

(null)

Även svärisarna och pappa och Maria skämde bort mig med så fina presenter. Man blir visst aldrig för gammal för födelsedagspresenter och trots att jag tycker att det nästan är lite jobbigt att få presenter och bli bortskämd så är det allt bra roligt att få så mycket fint också.. Tack fina ni för att ni gjorde min födelsedag så mysig! 

När family åkte hem så bestämde vi oss för att åka hemåt vi också för några dagar i Östhammar. Vi saknade vårt mysiga hem så det kändes verkligen såå skönt att komma hem igår kväll efter att ha varit i stugan nästan hela semestern. Vi behövde dessutom hem för att klippa gräs, betala räkningar, tvätta, vattna blommor och fixa lite där hemma.. Det är ju Båtveckan i Öregrund så det kan vara trevligt att ta en sväng dit också och njuta lite av sommaren även hemma. Men redan till helgen åker vi tillbaka till stugan igen - vi har inte fått nog ännu!