En minipaus!

Sorry för frånvaron.. Det jag har att skylla på till mitt försvar är att vi fortsätter med inskolningen på förskolan för Lily, vi var på 80-års födelsedagskalas igår kväll hos min farmor och så har jag mått väldigt dåligt på kvällarna. 

Samma sekund som jag satte i Lily i bilstolen igår efter dagis så somnade hon, haha. Fullt ös!

(null)

Jag lyckades dock hålla mig vaken bakom ratten hela vägen till Hedesunda! Vilken tur! 

(null)

Vi åkte först och hälsade på mormor och morfar en sväng och de har varit saknade. Vi brukar normalt ses ganska ofta men nu var det alldeles för länge sedan vi träffade dem! När vi kom dit hade Lily bajat ner hela sig. Det var ett tag sedan och det var inget kärt återseende, haha! Hela. Ryggen. Full. Det hade gått igenom 3 lager kläder, underbart. 

Vid 16 åkte vi till farmor för födelsedagsfika! Så mysigt att få träffa Wilton igen också.. Även det var längesedan!

(null)

Fina mami!

(null)

Jag blev svindålig hos farmor, fick supersmärttopp följt av den så underbara migränen som alltid kommer nu för tiden, och jag trodde helt ärligt inte att jag skulle ta mig hem. Det blixtrade för ögonen och högg i magen så jag bara ville stanna och lägga mig i ett dike. Men vi kom hem tillslut! Alltid detta dilemma.. Gasa på som tusan och tjäna några minuter pga det dåliga måendet eller köra lite saktare pga det dåliga måendet men komma hem något senare. Jag valde alternativ 1 igår. 

Idag har det varit första "heldagen" på förskolan. Vi var där 9-14. Johan tog halva dagen för att jag hade läkarbesök. Allt går jättebra med inskolningen och Lily verkar trivas! 

Annars då? Magen poppade imorse. Imorse var första morgonen som jag verkligen hade mage. På kvällarna är magen verkligen framme men på mornarna har jag fortfarande sett ut "som vanligt".. Men imorse kom alltså vändningen. Från och med nu och sisådär 22 veckor till framöver kommer jag alltså ha en kula igen. Spännande! Jag börjar dessutom känna bebis röra sig mer och mer. Det känns som en liten fisk som ligger och sprattlar. Med Lily tog det jättelång tid innan jag kände något men den här gången kände jag det tidigare! Med Lily tyckte jag att det var lite obehaglig när det rörde sig till en början men nu tycker jag bara att det är som en lättnad. Det är skönt att veta att bebis växer och mår bra där inne. 

Magen på morgonen i vecka 18! 

(null)

Anonym

Hej. Det skulle vara kul med tips på gravidkläder :-) lr vad har du när magen växer? Jag är i v18 och tycker det är så svårt med byxor...!

Superkul att följa någon som man ligger lika med HAHAHA

Svar: Åh vad roligt! Grattis 😍 Har din mage också gjort entré? 😎 Jag kan skriva ett inlägg om det! 😍👌🏼🔝⭐️
Evelina Nilsson