Trött plutt!

Sjukstugan fortsätter.. För tillfället mår nog jag bäst i familjen och det måste vara första gången någonsin och en erfarenhet i sig. Lily har feber idag också även om den är betydligt lägre men hon har ingen energi alls. Johan är fortsatt hängig också. Tur att han kan sköta mycket av jobbet hemifrån så att inte allt stannar upp. 
Jag har haft ganska ont nu ikväll men det var ganska väntat efter skottning och sånt idag.. Annars tycker jag att jag mår lite bättre smärtmässigt. Äntligen är smärttoppen förbi för den här gången. Nu är jag tillbaka på den traditionella 5-6 i skalan. Jag använder aldrig 10:an när jag "betygsätter" smärtan av anledningen att det garanterat finns värre smärta än jag någonsin upplevt so far och därför måste den vara fri om jag någonsin hamnar där. 9:an har jag varit uppe i ett 20-tal gånger under åren. 8:an ligger jag på ganska ofta. Det är nog där jag skulle lägga förlossningen och det var även där jag låg smärtmässigt i helgen.. Annars ligger jag nog dagligen på 5-6. Så det är väl mellan 5-8 jag pendlar för det mesta, ibland är jag uppe på 9 men den ska inte missbrukas så jag är snål med att lägga in under den klassen. Oavsett så är smärta 
v i d r i g t och jag hoppas att jag någon gång i framtiden får chansen att slippa vakna upp till den dagligen! Jag är så trött på att den styr hela mitt liv. 

Lily har glidit runt i pyjamas hela dagen idag. Det är första gången det händer sedan hon föddes men det är ok när man är hängig. Världens gulligaste lilla plutt! 

(null)

(null)