Snutteproblems!

Det finns stora problem och så finns det riktigt stora problem. Det här är ett riktigt stort problem! Haha! 

Lily har haft två snuttar som hon har använt flitigt sedan hon var superliten men sist när vi var på hockey så måste vi ha glömt en av dem där för den är spårlöst borta. Det innebär att hon för tillfället har en endaste snutte som hon tar. Vi har provat med nya exakt likadana men de blir hon jättegrinig på och så slänger hon bort dom så långt hon bara kan så fort hon får syn på dem. Det ska vara den rätta och ingen annan! Den rätta är sliten som få och luktar apa och vi behöver verkligen få henne att ta någon till, särskilt med tanke på att hon börjar på dagis snart. Tips någon?? Vi har provat allt vi kan komma på. Hon tror ju liksom att hennes tumme bara funkar i kombination med snutten, därav problemet, eftersom hon bara suger på tummen och inte tar napp. Hon suger bara på tummen när hon ska sova men då är det väldigt bra att hon har den! 

Det är ganska äckligt att de här snuttarna har sett likadana ut en gång i tiden.. Hon har fått väldigt många fina presenter sedan hon föddes men den här blåa snutten som hon fick av Anna och Maria med familj har varit en riktig livräddare! Bästa bästa!!

(null)
Linda

Byt ut den gamla mot den nya när hon sover..Och håll tummarna att de inte ställer till problem på natten. Och tvätta... Tvätta, tvätta, tvätta för att få bort "ny" känslan.

Funkade dock inte för oss men kan ju va värt och testa 🙈

Svar: Tack för tips! 😘👌🏼
Evelina Nilsson