Grymmaste mami och vacker hemresa!

Vi hade en supermysig kväll igår. Åh vad jag älskar att umgås med family! 

(Vi har använt musch kamera i helgen och jag har inte hunnit fått bilderna ännu så ni får nöja er med mobilbilderna från min telefon for now. Så fort jag fått bilderna lägger jag väl ut dem också!)

Imorse var det premiärpredikan för mami som nybliven pastor i Vinnersjö och vi ville såklart vara på plats. Trots att vi inte delar samma tro så är jag så himla glad och stolt över dig mami som tog steget och började plugga till din dröm och dessutom klarade hela utbildningen felfritt. Du har kämpat på med plugget i flera år och nu är du äntligen klar! Du kommer bli den bästa pastorn som världen har skådat och det ska bli så roligt att få följa allt nytt du kommer ta dig an. Du är GRYM mami!

Minisupportrarna och finaste pastorn i kyrkan imorse! 

(null)

Efter gudstjänsten bjöds det på fika och tårta innan vi hoppade in i bilen och åkte hemåt igen till en saknad Johan.. Lily har varit tröttare än någonsin i helgen (förskoleinskolningen verkar minst sagt ha tagit på krafterna) så det var skönt för henne att få hoppa in i bilen och sova hela vägen hem! 

(null)

Min hy verkar ha ordnat upp sig lite igen/hormonerna verkar ha hamnat i bättre balans och det är alltid sån himla lättnad när den dåliga hyn lämnar.. Det är obeskrivligt skönt att slippa vara prickig korv efter en period med riktigt dålig hy - som jag njuter! 

(null)

Alltså hemresan idag var magiskt vacker! Det kändes som att åka bil i en saga. Jag tror jag knäppte typ 30 kort längs vägen, haha. Åh vilken vacker vinter vi har i år! 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Ni ba: "Ja vi fattade grejen redan vid första bilden" men jag kunde helt enkelt inte välja vilken bild som var finast. Jag har aldrig fattat grejen med folk som lägger ut typ 10 bilder på exakt samma sak men så vips gör jag själv exakt just det nu. Jag lyckades ju åtminstone skala ner 30 bilder till sex stycken, haha. Hur kan man bli så lycklig av snö och vinterlandskap trots att man egentligen avskyr kyla? Det är härligt att man kan vara lite splittrad ibland! (Hat)Kärleken till vintern är total just nu! 

(null)

Det var mysigt att komma hem igen till hus och pojkvän. Vi har bara varit hemma och tagit det lugnt resten av dagen. Jag fick feber och smärttopp när vi kom hem så jag gick och la mig en sväng. Annars har vi kikat på hockey, ätit god middag och bara busat med en leksugen liten tjej. När Lily somnade blev det movienight för mig och Johan men nu har vi gått och lagt oss. Vi har ju en "regel" att vi inte har telefonerna i sovrummet men ikväll fick jag dispans så att jag kunde blogga ikapp. Annars älskar jag att sovrummet är telefonfritt! Den idén var inte särskilt populär när Johan kläckte den när vi flyttade ihop men nu några år senare är det det bästa någonsin. Såå mycket mysigare att ligga och prata med varandra och vara närvarande än att ligga helt avkopplad och inne i telefonen var för sig tills man somnar. Vi har ju dock tv i sovrummet men då kikar man ju åtminstone på något tillsammans! Oftast kikar jag dessutom på något när Johan somnat tills jag själv kan somna. Johan är mycket mer kvällstrött än vad jag är men det är ju alltid mysigast att gå och lägga sig tillsammans. Att lägga sig painy och pigg i ett mörkt sovrum och försöka sova är dock aldrig en bra ide och det kan verkligen få mig hjärna att spåra så då har tvn fått hoppat in som en bra lösning och en hjälp till att tänka på annat! Awesome!

Det här kan ha varit det inlägget med mest blandat innehåll genom tiderna, haha. Sorry för massa surr. Nu ska nog jag iaf också försöka sova. Hoppas ni alla haft en bra och fin helg! Imorgon är det ny vecka och nya tag! 


Linda

Hon var säkert mycket glad och tacksam för att ni var med på premiärpredikan.

Var årstid har sin tjusning

Svar: Det var hon verkligen 💗
Ja allt har sin charm men vintern behöver väl inte vara sååå lång?? 😅🙈
Evelina Nilsson