Gravidkläder!

Jag fick även en kommentar med en fråga om jag kunde tipsa om gravidkläder och självklart gör jag gärna det!! Älskar när jag får kommentarer <3
 
Jag kan säga så här; vid gravidteten med Lily hade jag mina vanliga kläder väldigt länge och jag klämde mig i alla mina vanliga byxor tills det var helt omöjligt att få på sig dem längre men när jag väl köpte mina första gravidbyxor ville jag typ aldrig flytta ur dem. Det är för övrigt världens bästa tips till alla er som har endometrios också och som har samma problem som mig med extra smärtor när jag har tighta byxor på mig. Gravidbyxor är alltså bäst vid även endometrios trots att man inte är gravid. Det är sjukt tråkigt att behöva glida runt i mjukisar eller fula slappbrallor bara för att man inte kan ha vanliga/tighta byxor på sig så jag har satsat på finare mjuka byxor/tights för att slippa bli sunkig bara för att jag inte kunnat ha jeans på mig pga endometriosen, men gravidbyxor är alltså också ett hett endo-tips.
 
Just nu har jag fortfarande mina vanliga kläder ännu men det börjar bli ganska tight om magen, haha. Jag lever i mina höga tights från American Apparel. De kostade typ 500 kr och det är de bäst investerade pengarna genom tiderna.. Tightsen är tighta men mjuka, lite glansiga och såå underbara och de funkar till precis allting!! Det är utan tvekan de bästa byxorna jag någonsin haft. Jag, syrrorna och mami har allihopa bott i dem sedan vi hittade på dem och när Josefin fick reda på att American Apparel hade konkat (?) så blev det fullkomligt kaos i vår gruppchatt, haha. Jag har 3 stycken nya byxor på lager här hemma som jag köpte på mig innan de hann stänga och oh my god vad jag är glad att jag gjorde det.. Den dagen jag inte har några såna tights kvar kommer jag få galen klädpanik! Mina tights är min klädstil typ, haha. Jag har svårt att tänka mig att de går att hitta någon annanstans så det här kan ju vara världens sämsta tips någognsin men TIGHTS i allmänhet är väl världens bästa gravidplagg? 
 
Jag har ju ganska mycket längre toppar/tröjor/tunikor (hatar korta, tighta överdelar) så jag har använt mina vanliga kläder under hela graviditeten tack vare att jag har så "slapp" och lös stil på överdelar i vanliga fall. Jag köpte på mig typ två par gravidbyxor, vanliga gravidtights (bästa <3) på H&M och sen några bastoppar som har extra plats för magen men i övrigt använde jag min vanliga garderob ganska mycket under förra graviditeten. Koftor och tröjor är ju det bästa och vill man ha en skjorta under så går man bara till pojkvännens skjortgarderob och plockar en därifrån när ens egna skjortor blir för tighta. Just det, jag köpte ett par gravid-mjukisbrallor också med den där underbara magflärpen så att man kunde dra upp byxorna upp till titsen typ. Åh det är ju såå skönt, haha! Gravidstrumpbyxor är också magiskt sköna (använde bara såna när jag inte var gravid också efter att jag väl hade insett att det existerade - gravidkläder är det bästa som har hänt min endomage. Varför behövde jag bli gravid för att inse att det är det bästa ever??)
 
Jag letade ganska mycket efter fina gravidkläder under min förra gravidtet och jag tyckte verkligen att det var supersvårt att hitta fina gravidkläder i butik. Det existerar ju knappt?? Eller det var snarare svårt att hitta gravidkläder över huvud taget, och fina gravidkläder var ännu svårare. H&M tycker jag att har det bästa utbudet (även om de inte heller hade så mycket att hurra över och hade sjukt utplockat i storlekar hela tiden) så mitt råd är att satsa på gravidkläder som är basplagg. Med tights, något par byxor och några bastoppar kommer man ganska långt och det är ganska lätt att fixa till en fin graviditoutfit med vanliga koftor/tröjor/kavajer/cardigans till gravid-basen. 

Och klänningar!! Långa, mjuka klänningar som man kan komma i med en kula är ju underbart och såna behöver ju faktiskt inte vara gravidkläder - ta bara en större storlek och i ett material som är lite töjbart. De sitter inte åt och trycker någonstans och samtidigt är det ju faktiskt fint när magen syns lite. Än så länge ser jag bara allmänt fet ut men snart blir det väl en riktig kula och då är det finare att ha lite tightare tycker jag. Jag har inte riktigt smält att jag ska bli tjockis igen men jag tycker faktiskt att det ska bli mysigt med mage en gång till. Detta är min sista graviditet ever och jag ska försöka njuta av varenda sekund av den! 

Idag går vi in i vecka 21 och här är dagens mage i favorittightsen som tyvärr slutat säljas.
Bästa. Byxorna. Ever.

(null)


Josefin

UPPDATERING!!!!!!!! Min kompis räddade mitt liv i veckan när hon berättade att American apparel fortfarande har online. Hahaha! Hur kan jag ha missat detta?! Beställde 2 par samma dag som jag fick reda på det 🤦🏻‍♀️🙈😍😍😍😍

Svar: Du SKÄMTAR??? 😃😃😃 Måste beställa 10 till!! 😍👏🏼🔝⭐️⭐️⭐️ Det här gjorde hela min helg 😂🙈
Evelina Nilsson

Linda Wahlberg

Måste tipsa om de absolut bästa gravidkläderna(mitt tycke då såklart 😂 och jag använder de flitigt även som icke gravid🙈) BOOBS once on never off kollektion. De är sååååååå jäkla sköna 👏👏

Svar: Måste kika in dessa 😍👏🏼⭐️ Tack för tips!
Evelina Nilsson