Förskola!

Den här veckan är det inskolning på förskolan för Lily. Hon blir så stor!!! Tänk att hon redan ska börja på dagis?! Ska jag vara ärlig så har jag haft lite små-ångest över att Lily ska börja förskola sedan föräldramötet för drygt en månad sedan.. Hon har känts så liten fortfarande och jag har inte riktigt känt mig redo att lämna henne till helt random folk, men den senaste veckan har det känts bättre och det känns just nu som det bästa/enda alternativet i och med mitt mående och allt. Hon kommer ha det mycket bättre på förskolan med massa kompisar och lite mer full fart och sen kommer vi kunna maxa kvalitetstid när hon väl är hemma. Så imorse åkte vi iväg med bara bra feeling över det hela! Det här kommer bli superbra! 

Lily var väldigt försiktig när vi kom dit och hon satt mest och tittade omkring sig på allt nytt, men efter ett tag blev det lite mer fart på henne och hon drog iväg på alla möjliga små äventyr. Man blir faktiskt lite smått chockad när man ser henne så där tillbakadragen.. Vad hände med yrvädret liksom?! Skönt att hon verkar ha även en lugn sida. 
Vi var där en timme första dagen idag och sen ökas det på mer och mer under veckan. Hon dansade hela vägen ut till bilen när vi skulle åka hem och kändes alldeles speedad så jag tror att hon var nöjd med sin första dagis-dag (eller så dansade hon för att hon skulle få komma därifrån? Haha nej då)! 

Lily tvärdäckade när vi kom hem. Mycket nya intryck! Och jag hamnade i soffan med en gosig hund på magen.. 

Hoppas ni alla får en fin start på veckan! 

(null)


Anonym

♥️ Mormors lilla gohjärta! ♥️

Svar: ❤️❤️❤️
Evelina Nilsson