Fin födelsedag!

Vi har haft en supermysig födelsedag för Lily idag. Jag sjöng för henne imorse när jag gick in till henne när jag hörde att hon var vaken och det älskade hon trots att jag är tondöv, haha. Vi gick ner och gosade och lekte i lekrummet och hade en jättemysig morgon. Vid 10 åkte vi till en vän för några timmars mys och barnlek. Men innan stannade vi för att hämta ut några paket vid Coop.. 

(null)

Hela bilen blev full, haha.

(null)

Lily och hennes kompis Henry! Det är så himla gulligt med småbarn som leker tillsammans!! Minimänniskor! 

(null)

När vi kom hem vid 13 powernapade Lily ett tag men så när Johan kom hem lite tidigare från jobbet och Lily fick höra hans röst så kom hon som en iller ut ifrån lekrummet och hade minsann sovit klart. Då blev det paketöppning!! Hon fick en taxibil av oss och en giraffleksak från Hugo och båda blev succé!

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Efter maten fick vi pannacotta till efterrätt och det var såå spännande med ljuset. Jag tror vi blåste ut det 20 ggr, haha. 

(null)

(null)

Det är jobbigt att bli stor och fylla år. Det blev gos i soffan med hennes favoritkillar innan det var dags att gå och sova vid 19. 

(null)

Tusen tack till alla som har ringt och grattat Lily idag och alla som har hört av sig på olika sätt. Hon har så mycket fina människor omkring sig. När hon har hört FaceTime-signalen ringa idag så har hon lyst upp och kommit i full fart redo att svara. Det är precis som att hon har förstått att det är något särskilt idag och att det är just henne alla velat prata med. Alla fina födelsedagssånger hon har fått höra <3 Tack tack tack!