En helt vanlig vardag!

Mamma sov här inatt så vi bara myste hemma på förmiddagen.. Sen hade jag ännu ett raseriutbrott på svensk sjukvård som är lika sämst som vanligt men jag orkar inte ens dra storyn. Jag önskar bara ibland att jag hade fått vilken annan sjukdom som helst istället för endometrios så man hade sluppit all inkompetent personal inom just det området. Jag kräks på skiten!! Ah blir irriterad bara jag tänker på det. Jag önskar att jag slapp ha med dem att göra någonsin igen. 

På eftermiddagen ville vi hitta på något så vi åkte till en mysig liten "loppis" i Alunda. Lily hittade en minikompis som hon lekte med vid loppisen och jag hittade massa fina glas! Mamma blev utan några fynd idag.

(null)

Jag älskar loppisar och jag älskar att fynda! Ännu roligare är det när pengarna oavkortat går till välgörande ändamål. Man skänker pengar till bättre behövande och får dessutom något för fint pengarna (förutom ett gott samvete). Win-win! 

(null)

När vi kom hem igen frågade världens bästa mami vad vi ville ha för middag ikväll och jag önskade kyckling med ris och currysås. Alltså my god vad gott det var! Om vi är bortskämda av min mami? Oh yes! 

En helt vanlig måndagsmiddag at our place! 

(null)

(null)

Nu har mami lämnat oss, Lily har somnat (alldeles själv i sin säng för tredje kvällen i rad!! Underbart!) och vi ska gosa ner oss i soffan framför cancergalan! Hoppas ni får en fortsatt fin kväll! 

Anonym

Miss U...
Redan?
Yes!
♥️♥️♥️

Svar: Åh vi saknar dig också!! ❤️ Love you bästa mami!
Evelina Nilsson