En dag i Uppsala!

Idag har jag och Lily varit in till Uppsala. Vi behövde köpa en hylla till lekrummet och lite annat smått och gott och så blev det en runda på Gränby också as usual. Vi kom hem med en hel del.. Så gick det med mitt köpstopp den här månaden. Jag är sämst.

Lily charmade iaf hela Gränby idag, haha. Hon älskar att vara i affärer för det finns så himla mycket folk som man kan heja på och vinka till. Hon fick lite publik när hon gick runt där i köpcentrumet och hon passade på att showa lite extra när hon insåg att hon hade folks fulla uppmärksamhet. Så sjukt olik mig, haha. Gullungen! 

(null)

(null)

Precis när vi var färdigshoppade så slocknade hon.. 

(null)

Hon sov igenom hela påklädningen men när vi kom ut till bilen så vaknade hon till. 10 minuters nap blev det för Lily idag och sen har hon inte sovit en sekund mer. Nytt vakenrekord helt klart.. Fullt ös. Hon borde sova extra gott inatt.

(null)

Ikväll har jag grejat lite här hemma medan Johan fixade så himla god köttgryta med kokt potatis till middag.. Jag har röjt undan massa stök, bytt gardiner och lite sånt. Idag blev en sån där dag då jag anpassade mediciner utifrån vad jag ville göra. Oftast anpassar jag dagens aktiviteter utifrån måendet men ibland kör jag över måendet fullständigt och tar extra mediciner för att över huvud taget stå ut. Ibland är det skönt att bara leva "som vanligt" och strunta i att man mår piss. Imorgon blir det dock lugnare tempo igen och mindre mediciner. Jag kommer behöva det for sure.