Den stora 1-års dagen!

Det var en gång en mamma och en pappa som av hela sina hjärtan drömde om att få en alldeles egen liten Lily. De önskade och önskade, hoppades och trodde att deras stora dröm skulle slå in - men ingen Lily kom. Tiden gick och de började nästan tro att de aldrig någonsin skulle få en liten prinsessa till familjen, men så en dag bestämde sig mamman och pappan för att göra ett lite annorlunda försök. De åkte till en trollkarl för att se om han kunde hjälpa dem att få deras stora önskan att slå in. Han tog en liten bit av mamman, en liten bit av pappan och sen tog han fram sitt stora, fina trollspö och snurrade runt med det i luften samtidigt som han sa sina magiska ord: Sim salabim! Det glittrade till om trollspöet och vips så hade han trollat in ett litet prinsessfrö i mammans mage. Tänk att magi finns på riktigt! Fröet i mammans mage som skulle bli Lily var så litet, så litet. Det behövde vara kvar i mammans mage jättelänge för att växa och bli en riktig prinsessa. Mamman och pappan pratade med bebisen i magen varje dag och undrade vad det var för en liten skrutt som var där inne. När många, många månader hade gått längtade Lily efter att få träffa sin mamma och pappa lika mycket som de längtade efter att få träffa henne så en dag bestämde sig Lily för att komma ut till dem och det var då livets äventyr började på riktigt…

Tänk att du funnits hos oss i ett helt år idag! Det har varit vårt livs bästa år och vi är så tacksamma för att det var just du som kom till oss. Just nu för ett år sedan låg du alldeles nykläckt i våran famn och vi var nyblivna föräldrar. Så himla fint!

Du är världens bästa yrväder med jordens humör. Du är bestämd som få och man behöver aldrig fundera på vad det är du vill. Du har energi som ingen annan och du har ett hjärta av guld. Du skiner som en solstråle varje dag och du är världens bästa lyckorus. Du tycker att livet är lycka och du är en riktig liten busunge. Du är verkligen världens finaste Lily.

Stort grattis på din allra första födelsedag älskade lilla vän! Det är en ära att få kalla dig min dotter och jag är evigt tacksam över att vi ska få följa dig genom livet. 

Åh vad jag älskar dig! 

(null)
Josefin

Den lilla sagan 😭😭😭😭😭😭❤️

Svar: ❤️❤️❤️❤️
Evelina Nilsson