Äta för två eller inte - det är frågan.

En piggelin blev visst en till, och en till. Johan ville inte ha sin glass så jag ställde upp och åt upp hans utöver min(a) egna. Twice. 

(null)

Jag slutade ju på typ 8 kg upp under graviditeten med Lily och jag vägde som jag gjorde innan graviditeten direkt efter förlossningen. Jag låg/ligger ju x antal kg över min "vanliga" vikt ändå men det var skönt att jag inte drog iväg ytterligare. Jag är inte det minsta vikthetsig av mig och jag väger mig aldrig i vanliga fall men jag vet ju ändå när jag är mest bekväm i min kropp och jag är inte särskilt bekväm när jag är lite större. Men det sitter bara i känslan och vikten är helt ointressant för min del.. 
Jag är ju knappt sugen på något alls nu när jag är gravid och jag får nog just nu i mig mindre än vad jag äter i vanliga fall (jag är en riktig godisråtta normalt) så när jag väl blir sugen på något extra nu när jag är gravid så äter jag det jag är sugen på helt enkelt och tänker mig inte för det minsta. Utöver det så får jag nästan tvinga i mig mat ibland för att få i mig det man måste. Skulle jag vara sugen på allt så skulle jag dock ha tänkt mig för och inte ätit allt jag var sugen på helt enkelt. Jag ser ingen anledning till att släppa på allt och gå upp 30 kg under graviditeten bara för att man vill unna sig och svulla - det mår ju ingen bra av, varken du själv eller barnet i magen. Sen ska man såklart inte hålla på vikthetsa (vare sig när man är gravid eller i vanliga fall) så lagom är väl alltid bäst men att trycka i sig och äta för två känns lite overkill och bara onödigt. Lilla mellanmjölken Evis, haha. Allt ska alltid vara så himla lagom.
Nu när läget är som det är för mig så stoppar jag alltså i mig om jag blir sugen på något för jag tänker att det ligger på en väldigt "rimlig" nivå.  Lite så tänker jag kring graviditeten och att äta.. Det ska bli spännande att se vad jag slutar på under den här graviditeten iaf. Just nu ligger jag fortfarande på min ursprungsvikt men det är ju bara (snart) hälften gånget så det finns fortfarande tid kvar till att bli tjockis, haha. 

Nu ska jag försöka få liv i en trött Johan här bredvid mig i soffan och sen ska vi gå upp och sova. Imorgon är det fredag. Man älskar ju fredag och helgfeeling! 
Sweet dreams allesammans! Hoppas ni får en fin fredag imorgon.