Våran lilla Juni-bebis!

Någon av er undrade vad vi har för namnförslag till lilla mini och det är faktiskt ganska många namnförslag som vi har (och listan växer ytterligare för varje nytt gulligt namn som man hör). Just nu är vi helt inne på Juni. Ser hon ut som en liten Juni när hon ploppar ut så är det nog det som hon kommer att heta. Lily och Juni - vilken liten superduo. 
 
Andra namn som vi gillar är Belle, Rose och Luna. Celine och Sigrid hade vi ju som förslag till Lily och de hänger väl kvar litegrann fortfarande även till denna bebis. Jag har tröttnat lite på Celine men Sigrid älskar jag lika mycket fortfarande. Nu har vi kärat ner oss lite i Flora också. Hur gulligt? Jag gillar Greta, Grace och Polly också men det sågar alla andra, haha. Hollie, Lexie, Penny, Isabel och Alina är också gulliga namn tycker jag. Saga är gulligt. Rosa är sött. Melida är superfint (även om man någonstans i huvudet hör slida samtidigt som namnet dyker upp..). Eloise är ju också gulligt men det kommer för alltid att vara förstört pga låten och Elise är det redan en del barn omkring en som heter så det känns "taget" även om det är såå fint. Selma är också fint men även det känns "taget" eftersom pappas frus dotter heter det. Vi hade ju nästan bestämt att Lily skulle heta Vera ett tag, men så dök det upp ett gammalt ex till Johan som hade fått ett barn som skulle heta Vera och då gick det namnet bort tyckte Johan, så jag antar att det namnet är borta även till denna lilla bebis.. Synd på ett så fint namn, haha.
Loveli och Liseli är gulliga namn och även Melody/Melodie men de känns också lite som när alla döpte sina barn till Nova typ, eller när man skulle hitta på massa såna där "annorlunda" namn för att vara super-orginell.. Det är ganska fint med "vanliga" och "klassiska" namn också tycker jag, men ändå inte föör vanliga. Gamla namn är ju vackrast egentligen.
Vi tänkte ju dock att vi valde ett namn som inte var alltför vanligt när vi fick Lily. Det är ju ändå lite tråkigt om det är sju stycken i samma klass som heter samma namn tänkte vi.. Jag visste knappt någon som hette Lily innan vi fick henne men nu när hon väl heter det så dyker ju namnet upp lite överallt. Pricken över i:t var när det dök upp en lista med "vanligaste flicknamnen 2018" på fb och Lily var med i toppen.. Så gick det med vårat "lite egna" namn, haha. Tackarrr. 
 
Vi hade ju en hel del pojknamn som förslag också men den namnhögen får vi ju skrota en gång för alla nu.. Vi hade nästan bestämt oss för en liten Leonard om det skulle bli en pojke och det är ett släktnamn på Johans sida. Lily och Leonard, ni hör ju hur gulligt det hade varit!
Jag har alltid sagt att mitt barn ska heta Noah eller Tristan om det skulle bli en pojke men tyvärr har ju de namnen blivit så himla vanliga vilket känns ganska tråkigt, så de namnen känns inte riktigt lika roliga längre även om de är superfina namn egentligen. Didrik är såå fint också tycker jag. Och så älskar jag namnet Vidar men det ville inte Johan alls ha bara för att det kommer ifrån "snygg-Vidar" i Johan Falk-filmerna, haha.. Matheo är gulligt också. Theodor gillar jag också.. Det var ju Theodor eller Hugo det stod emellan när vi skulle ge Hugo ett namn så det känns dock lite mer hund än människa för oss nu, haha. Rasmus, Elton och Jason är också söta pojknamn. 
 
Där har ni våra namn för tillfället.. Vi får väl se om vi hinner ändra oss eller om det hinner dyka upp nya förslag som klättrar upp i toppen innan mini kommer ut. Annars blir det väl en liten Juni tillslut.. 
 
När det gäller mellannamn så tänker vi nog att vi vill ha något släktnamn iaf. Lily heter ju ´Lily Elna Eleonora´. Lily tog vi bara för att det var så himla fint, Elna hade morfar som förslag och det är också bara ett fint namn helt enkelt men Eleonora är ett släktnamn på min sida och även jag heter Eleonora i mellannamn. Mellannamn har vi inte riktigt funderat på ännu till nya bebisen men det kommer väl så småningom. Det är ju trots allt halva graviditeten kvar tills mini är ute.. Först ska hon växa till sig och allt ska gå bra hela vägen! 

En bild på mig och min favorittjej på alla hjärtans dag förra veckan! Man har faktiskt svårt att föreställa sig att det nästa alla hjärtans dag kommer sitta en till liten prinsessa i knät på dessa selfies. 
  (null)