Tisdag!

Imorse vaknade vi alla på strålande humör och Lily skippade morgonsnusen idag, skönt! När Johan åkte till jobbet körde jag och Lily lekrace efter frukosten och sen gjorde vi oss redo för promenad till förskolan. Hugo blev överlycklig när han insåg att han skulle få följa med på dagens dagis-lämning! Med risk för att jag jinxar det nu så har Lily helt plötsligt börjat gilla att åka vagn.. Hon verkligen myser i den. Hoppas det håller i sig. Frihetskänslan att börja kunna gå till saker igen med vagnen istället för att ta bilen överallt är ju fantastisk! Nu kan man ju börja cykla igen också. Underbart! 

(null)

När vi kom hem igen efter lämning så drog jag igång sanering av bil ifrån gårdagens incident.. Vi har inte städat bilen sedan vi köpte den för snart ett år sedan så utöver spyorna från igår så var det minst sagt välbehövligt att få den städad. Nu känns bilen helt plötsligt ny igen, haha. Utsidan är kvar men det får någon biltvätt ta hand om.. 

Jag mår bättre och bättre och jag är så lycklig för varje dag som jag får med en lägre smärtnivå. Jag står kvar på den höga medicindosen och det verkar vara det som behövdes för att få bukt på det hemska smärtskovet. Just nu tar jag hellre mycket mediciner ett tag och får leva lite igen istället för att vara på botten dag ut och dag in.. Jag behövde helt klart en paus ifrån all smärta.  Jag vet att smärtskoven kommer komma tillbaka, jag vet bara inte när, men jag försöker njuta av varje sekund jag får av måendet som det är just nu. Utöver att jag mår bättre så förstärks måendet till det positiva av det underbara vårvädret. Ååh vad underbart det är!! Man ville ju aldrig gå in idag!! Efter bilstädningen så hamnade jag och Hugo ute i solen med en bok och satt där och njöt i 1,5 timme. Hugo är den största soldyrkaren jag vet (efter musch och mamma som kommer på delad förstaplats) och han ääälskar att ligga ute i solen och steka. 

(null)

(null)

Ikväll har vi tränat hörlurar med Lily inför flygresan.. Det var väldigt konstigt till en början och hon förstod inte alls vad som hände men med lite övning så kommer de där unicorn-hörlurarna vara det bästa hon vet, haha. 

(null)

Nu kikar vi hockey.. Det är play-off och det är första mötet ikväll, bäst av tre. Väsby leder mor Forshaga med 4-1 och det är i början på andra perioden nu så det ser lovande ut.