Pannband, present och curlingfarmor!

På eftermiddagen kom svärmor förbi och hängde med Lily här hemma några timmar. Bästa Eva. Hon hade med sig en present till Lily också - superfina kläder! Tusen tack! 

Lily ville låna farmors pannband när hon kom. Hon kände sig så fin i det, haha! 

(null)

(null)

När Johan kom hem för en timme sedan så var det dags för Eva att åka hemåt, men när hon skulle säga hejdå så blev Lily ledsen. "Du kanske vill följa med hem till oss och sova över och träffa farfar lite?" sa Eva och då blev Lily glad. Så fick det bli! Lily har Eva lindad kring lillfingret men det är bara supergulligt, haha.. "Nu förstår jag varför jag blev bråkig under uppväxten, du kan ju knappt säga nej!" sa Johan och skrattade åt Eva. Han fick en knytnäve i axeln tillbaka för den kängan.. Han får säga vad han vill, jag hade inte kunnat hitta en bättre farmor och farfar till mina barn. Jag är så tacksam! 

Det passade väldigt bra med en barnfri kväll ikväll. Jag har varit sviindålig hela eftermiddagen och Johans rygg är fortfarande inte bra.. Det är någon disk som krånglar så han väntar på tid för röntgen.. Slitnast vinner, haha. Det blir ännu en lugn och skön kväll i soffan för vår del! 
Hoppas ni alla haft en bra tisdag!