En perfekt lördagskväll!

Åh vilken mysig eftermiddag och kväll vi har haft! M&M&W droppade in vid 16-tiden och pappa och Maria en stund efter.. 
Vi åt fisk-och räksoppa till förrätt, grillat till varmrätt (åh det är såå gott med grillat!) och pannacotta med passionsfruktstopping till efterrätt. Mums! Tack för en mysig kväll family.

Bästa gänget! 

(null)

Vi tyckte att våran fina musch förtjänade att bli bortskämd med en "bara-ändå-present" för att hon är världens bästa! 

(null)

(null)

Rå potatis är gott tycker Lily! 

(null)

Både Wilton och Lily älskar våra damejeannes. De gillar ljudet som blir när man ropar ner i dem, haha! 

(null)

Lily var lördagsfin i sina nya kläder som hon fått av morfar och extramormor. Jag älskar matchande set!! 

(null)

(null)

Lily ligger lite mitt emellan klädstorlekar nu för tiden.. Hon kan fortfarande ha en hel del kläder i strl 74, strl 80 sitter bäst men allt nytt vi köper är i strl 86. Den storleken är fortfarande liite stor men hon växer ju så fort.. Det säger väl bara vips och så har hon växt ur även dessa kläder! 

(null)

Gladaste lillkillen! 

(null)

(null)

Åh bästa ungar!! 

(null)

Kvällens kock! 

(null)

(null)

Även barnen fick pannacotta till efterrätt fast de fick med jordgubbar som toppping istället för passionsfrukt.. Det var nog det sötaste de har ätit so far men ååh vad de njöt när de mumsade, haha! 

(null)

(null)

Här inne leks det mest hela tiden minsann. Jag älskar att vi bestämde oss för att göra om vårt gamla sovrum till ett lekrum! Så himla mysigt att hänga där inne och röja runt med allt roligt.

(null)

Kl 20 hade Lily och Wilton somnat och då var det dags för Mello! 

(null)

Efter mello åkte pappa och Maria hemåt.. När musch och Matti skulle åka hem så fastnade vi av någon anledning vid våra solbrillor och så blev det prova-solbrillor-race. Helt normal sysselsättning en lördagskväll... eller inte. Roligt hade vi iaf, haha! 

(null)

Nu har vi sagt hejdå till allihopa och så ska vi bädda ner oss i sängen. Vi börjar bli trötta minsann! 
Det är knappt så att jag vågar skriva det här men idag är första dagen på månader som jag känner mig helt ok måendemässigt. Smärtnivån är "under kontroll" och den känslan är verkligen helt underbar. Kanske veckan med ökade medicinmängder äntligen visat resultat? Jag kanske äntligen har fått bukt på åtminstone smärttoppen, även om grundsmärtan är väldigt närvarande fortfarande..? Jag är 100 % inställd på att vakna på botten imorgon igen, just för att slippa bli så himla besviken när allt kommer tillbaka, men det var skönt att få en dag som man ändå kan hantera smärtnivån någorlunda. Att få lite "ledigt" ifrån sjukdom och smärta en dag är bland det bästa som hade kunnat hända just idag..  Helt plötsligt känns inte världens så svart och gråskalig längre. Helt plötsligt börjar det liksom att dyka upp små färgklickar här och där och världen liksom fylls med liv igen.. Hoppas hoppas att  morgondagen också känns bra! 

Sweet dreams bloggen!