Bröllopsinbjudan!

För någon vecka sedan fick vi den finaste bröllopsinbjudan ever.. Jag älskar brölllop så mycket och det ska bli så roligt att få vara med på den stora dagen. Kärlek när det är som bäst!! Hur vacker inbjudan?? 
 
(null)
 
Och hur går det för mig själv med att bli gift? Johan verkar ju ta god tid på sig när det gäller att fria... Vad tror ni om att planera ett bröllop och skicka ut inbjudningar och allt utan att Johan vet om något? Tänk när alla börjar höra av sig till honom.. "Gu vad roligt med bröllop! Vi kommer gärna!" Det blir ju svårt att backa ur sitt egna bröllop när gästerna redan fått inbjudningarna tänker jag, haha. Han får ett år till på sig men sen är det den vägen jag kommer gå, helt klart.. HAHA! 
Världen ville visst rub-it-in-my-face lite extra att jag inte är gift när jag skulle boka våran Thairesa. Då skrev jag in mig som första bokare och sen när jag skulle skriva in Johan och Lily så kom det upp en flik som man kunde klicka i att ´alla i följande bokning har samma efternamn´. I wish... "Det är ju inte mitt fel att jag inte kan klicka i den här fliken.. Skyll på Johan!!!" ville jag bara skrika till bokningssidan, haha. Men mitt senaste frieri-hot (classy tjej som tjatar och hotar om frieri liksom..) är att nästa barn kommer heta mitt efternamn eftersom Lily heter Johans efternamn. "Barnen kan ju inte ha olika efternamn!" tyckte Johan då helt självklart (vilket även jag tycker såklart) men så får det bli, om han nu inte hinner ändra sig och friar innan bebis kommer....  Annars är ju jag den enda som heter ett annat efternamn medans resten av familjen har samma, hur kul är det då?? Han är ju ändå stuck with me for life med våra (snart) två kids så en ring på fingret är väl inte för mycket begärt? Om Johan ändå läste min blogg och kunde få en spark i baken av mitt inlägg... Haha. 
 
Tack för den fina bröllopsinbjudan! Vi längtar till er stora dag och är så glada att vi ska få dela den med er fina Katrina och Emil. Om man inte får gifta sig själv så kan man ju åtminstone få vara glad för andras skull!! Den här inbjudan var så fin så jag typ vill rama in den och sätta upp på väggen men det kanske är lite väl creepy, haha.