Bebisen i magen är en....


(null)

Lily ska få en LILLASYSTER! Det är alltså en liten flicka som ligger i min mage och i sommar kommer ännu en liten minime till familjen. Vi hade väl hoppats lite på att vi skulle få en av varje (även om det är förbjudet att säga så) eftersom det här blir vårt sista barn men nu känns det så himla självklart och rätt att Lily ska få en liten flick-bästis-syster. Det är klart att det är en liten tjej vi väntar på! De kommer ju vara så pass tätt i ålder så de kommer nog ha det alldeles underbart roligt tillsammans hela livet! 
Två små flickor, så himla gulligt.

Det blir verkligen copy-paste rakt av på mig och min lillasyster Josefin (förutom att Lily är en kopia av Josefin i sättet och i personlighet så jag antar att den "lugnare" varianten as in me kommer i sommar, haha). Jag och Josefin har ju verkligen varit bästa vänner och helan och halvan under hela livet så det känns roligt för Lily att det är en liten syster som kommer göra våran familj komplett! 

Jag kan knappt förstå att våran lilla Lily ska bli storasyster om några månader. Så himla fint. Hon kommer bli världens bästa storasyster och Hugo kommer minst sagt att få mycket att stå i med en till liten plutt att hålla ordning på. Min världens bästa alldeles egna lilla familj!!

Anonym

Åh vad kul 😍👭

Svar: Det blir supermysigt 💗💗💕
Evelina Nilsson