Mimo aka Gimo!

Det börjar bli lite tjatigt att be om ursäkt för att jag är sämst på att blogga nu för tiden så jag skippar det idag... Men jag lovar att jag ska bli bättre. My babysis (well hon är bara ynka 15 månader yngre än mig men hon kommer för alltid att vara min lillasyster) och hennes boyfriend kommer hem imorgon från LA för 10 dagar på hemmaplan så jag kan garantera er att det tyvärr inte kommer bli någon bättre fart på mig här på bloggen de närmsta dagarna för jag vill maxa tiden med Joppla nu när hon är hemma... men sen!! 2020 blir mitt bloggår haha. 

Ikväll har vi varit på avslutning på babysim/simskolan. Det är våra barns lyckligaste stund på hela veckan. "MIMOOO!!" ropar Lily högt så fort hon hör att det är onsdag för hon har stenkoll på att vi har bad på onsdagarna. Och så fort vi kommer till Sandvik i Gimo så spritter det av lycka i Lily och hon bara skriker rakt ut av glädje för då vet hon att det är nära. Gulligaste ungen. 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

I veckan har jag varit på ännu ett läkarbesök på Ackis, jag har kollat på tre avsnitt av Kalla Fakta, jag och Belle har varit på föräldraträff, jag och Johan har snöat in oss på serien Succession (igår ville vi bara skicka iväg kidsen på julcamp och sitta och plöja avsnitt efter avsnitt men i sista sekunden ändrade vi oss och de blev kvar hemma - serien finns ju faktiskt kvar). Någon promenad, storhandling och lite såna där vanliga saker har också hunnits med. Men nu är det dags att gå och sova så att det blir torsdag någon gång... IMORGON KOMMER MIN BÄTTRE HALVA HEM!!! Älskar morgondagen så mycket redan och då har den inte ens börjat!! Längtar ihjäl mig. Vilken lycka.

God natt allesammans! 
Kram på er.