”Lovelight!”

I måndags var jag i Uppsala hela dagen för att träffa läkare, ta prover och fortsätta undersökningarna... På måndag ska jag återigen tillbaka till Ackis. Hoppas att allt ser bra ut då så att vi slipper varandra under en lång tid efter det.

Belle var hos Eva i måndags medan jag var till läkaren. Jag blev kvar på sjukhuset längre än väntat - hela 5 h!! - så Johan hämtade hem båda barnen när han slutat jobba och så kom jag hem en stund senare. 

När jag kom hem möttes jag av tända  ljus utanför entrén. Vi fick denna lykta av mami när vi flyttade hit och det fungerar lite som ett "lovelight". Mami förklarade att detta är en lykta som ska stå utanför dörren och så ska den som kommer hem först tända ljuset till den andra som kommer hem senare.. Att mötas av tända ljus och få veta att den man älskar faktiskt har tänkt på en gör att det är lite extra mysigt att komma hem! 
Det är verkligen ren lycka att komma hem till sitt hus som är fyllt av ens familj som skrattar och busar när man varit hemifrån ett tag. 
Åh vad jag älskar min familj. 

Skaffa en liten lovelight ni också vettja. Så mysigt. 

(null)