Delad glädje är dubbel glädje!

Jag njuter så mycket av att julen snart är här och att nedräkningen har börjat med advent och allt vad det innebär. För mig är julen den mysigaste högtiden som finns. Jag har bara fina minnen av julen. Jag har alltid firat den med min stora, underbara familj med tomten som kommer på besök, god mat i mängder, det har alltid varit fokus på barnen och vi/de har alltid fått full uppmärksamhet, jag har fått julklappar under hela min uppväxt och jag har alltid haft möjlighet att ge julklappar till de jag vill. Allt detta är jag evigt tacksam för. Men jag vet att alla tyvärr inte delar min idylliska bild av julen...

Jag har ju alltid varit en som anser att en vit jul är en bra jul och jag kommer för alltid att se till att våra barn ska få uppleva en jul utan fylla, bråk och dåliga saker som inte hör ihop med högtider. Jag uppmanar såklart alla (som jag gör varje år och har gjort så länge jag kan minnas) att inte låta alkoholen hamna i fokus kring jul utan ge all uppmärksamhet, tid, glädje och kärlek till barnen istället. Alkoholen får så mycket fokus ändå så att strunta i det just på julafton borde inte vara en biggie. Julen är barnens högtid och de förtjänar att ha sin mamma och pappa precis som vanligt och 100% närvarande. Snälla - ge det till era barn och alla barn som ni har omkring er! Julklappar i all ära men att ge av er själva i form av tid och kärlek är det bästa julklappen ett barn kan få. Dessutom är det helt gratis. 

Utöver att jag önskar att alla barn får en vit jul (i dubbel bemärkelse) så har jag även en liten tanke.. Vi skulle så gärna vilja hjälpa någon/några där ute som kanske inte har de bästa förutsättningarna till att få fira en fin jul. Finns det någon där ute som har det lite tufft just nu som vi kan hjälpa? Någon som kanske sitter i en ekonomiskt jobbig sits och inte har möjlighet att köpa julklappar till sina barn i år? Eller vad som helst. Maila gärna mig på evisvardag@hotmail.com och berätta lite vad det är vi kan göra för just dig/er så ska jag se vad vi kan göra. Det här är det enda ni kommer att läsa om detta här på bloggen så jag kommer såklart inte på något sätt att "hänga ut någon" eller liknande utan allt stannar såklart här. Jag bara vet att jag når ut till så många och om det så bara är en enda vi kan hjälpa och göra skillnad för så vore det den bästa julgåvan av de alla. Dessutom kanske jag kan få flera att göra detsamma. 

Jag uppmanar därför även er alla att sprida lite extra glädje nu i juletider. Och så uppmanar jag er alla att göra det där lilla extra för någon omkring dig. Det finns alltid någon som behöver lite extra hjälp och man kan hjälpa och finnas där för människor omkring sig på så många olika sätt; bara att le till någon du inte känner sprider glädje, du kan ställa upp lite extra för någon du känner - eller inte känner, du kan skänka pengar till någon som inte har så mycket just nu eller ge en julklapp till någon som du vet att är ensam. Delad glädje är dubbel glädje! 

Julen 2017 när detta var hela min lilla familj! Nu två år senare har vi två små prinsessor vid våran sida att visa hur fantastisk en jul kan vara. Livet. 

(null)

Ikväll ska vi klä granen här hemma. Så himla mysigt!! Det ska bli så roligt att se Lilys glädje när granen kommer in och alla julkulorna kommer på plats. Förra året förstod hon ju inte så mycket men nu är hon övertaggad på det mesta. Såå mysigt!! Bullmamman.se

Du är bäst!!!❤️

Svar: ♥️♥️♥️
Evelina Nilsson

Matti

Bästa evis och johan❤️❤️

Svar: ♥️♥️
Evelina Nilsson