Gävletown!

Idag åkte jag och lämnade Lily, Belle och Hugo hos svärisarna efter 12 och sen åkte jag mot Gävle för att möta upp min fina älskling på hotellet.  

Jag möttes av mr Romance på rummet med bubbel, blommor och lyxchoklad i fågelbo (han var väldigt stolt över att han hade gjort skålen själv, haha). Det enda som saknades var honom på knä med en ring i handen... Den som väntar på något gott.... Ett fågelbo med chokladägg är ju nästan lika bra, haha! 

(null)

Några timmar senare gav vi oss ut i kylan för att äta tidig middag. 

(null)

Det blev en favorit i repris. Alltså ni måste gå till Blackstone Steakhouse i Gävle. Så himla grym mat. Sjukt mysigt ställe också! Det får toppbetyg av oss. Vi åt middag, efterrätt och drack några drinkar innan vi skyndade tillbaka till hotellet för att....

(null)

(null)

(null)

... titta på hockey!! 
Hur kul är det inte att JVM är igång? Jag dog när Zorro-målet levererades förra matchen. Lite stolt är jag också över att min kära bror har lyckats leverera ett exakt likadant Zorro-mål förra året. Sjukt snyggt ju, haha!

(null)

Det känns som vinsten är klar redan med 0-4 men vi kikar såklart vidare. Heja Sverige! 

Hoppas ni får en fortsatt fin lördagskväll! Vi njuter till max av att vara själva, saknar barnen litegrann och så planerar vi att sova ut big time imorgon bitti.