27 december!

Idag har Johan jobbat så jag och kidsen har varit själva hela dagen. Efter jobbet skickade jag iväg Johan på en av hans julklappar som han fick av mig. Den innebar att han skulle sova borta över natten så inatt är det jag, Lily, Belle och Hugo. Imorgon lämnar jag barnen hos svärisarna för ett dygn tillsammans på hotell för mig och Johan. Så mysigt! Jag längtar!! 

Vad jag och barnen har gjort idag? Vi började förmiddagen med ännu ett besök hos doktorn för min del. Jag har nu fått min fjärde penicillinkur utskriven för öroninflammation/infektion. Denna gång fick jag hästdos-mängder av penicillinet så nu hoppas vi på förbättring. Vi har även hunnit med en promenad till affären, röjt järnet i lekrummet och så har vi gjort lite nytta i form av tvätt, disk, uppackning osv. En del gos och mys har också hunnits med. 

(null)

(null)

(null)

Nu är det dags att gå och sova. Så skönt att vara ikapp här på bloggen äntligen, haha. Nu kan vi återgå till det normala igen med att skriva om nutid och inte flera dagar tillbaka i tiden. 

Hoppas ni alla haft en fin jul med mycket kärlek och lycka! Sweet dreams. 

Ps. Trots att jag föredrar att ha Johan hemma så känns det nästan lite skönt att få ha våran 240 säng helt för mig själv inatt (åtminstone tills Lily kommer över på morgonsidan). Jag måste typ skynda mig att gå och sova så att jag får njuta av allt utrymme i sängen haha. God natt.