Mami-surprise!

Bärselen och bärsjalen räddar mitt liv om dagarna. Belle är otroligt närhetskrank och vill inte gärna ligga själv what so ever (förutom på natten, då går det bra minsann) och då är det tur att någon smart person där ute uppfunnit dessa fantastiska vardagshjältar till oss! 

(null)

På eftermiddagen drog vi iväg till familjerätten för att skriva på de sista papperen för faderskap och gemensam vårdnad. Nu är Johan äntligen registrerad pappa och han har på papperet lika mycket ansvar för den lilla som mig. Det känns bra! 
Jag har ju sagt under hela den här graviditeten att Belle skulle heta mitt efternamn eftersom Lily heter lika Johan i ett sista tappert försök att få honom att fria.. "Antingen får vi ett barn var som heter lika oss eller så gifter vi oss bara och så heter vi alla lika!" har jag sagt hela tiden, men så helt plötsligt står Johan ändå tillslut som vinnare med två barn som heter hans efternamn och jag är forever alone i familjen med mitt....

(null)

Vi blev helt genomblöta i spöregnet på vägen till familjerätten men ni vet; det finns inget dåligt väder bara dåliga kläder. Jag trotsade regnet och krigade dessutom på med mina solbrillor mitt i allt.. Det är helt galet vad ljuskänslig jag är?!? 

(null)

Lily blev glad när hela familjen kom och hämtade henne på förskolan. "Belle!!!!" är alltid det första hon säger när man hämtar. Bästa syrrorna.

(null)

När vi kom hem så kom mamma strax efter och svängde upp på uppfarten. Vi blev alla så himla glada att se henne <3 Hon blir här tills på fredag em för att hjälpa oss/mig lite nu när jag mår som jag gör men också såklart för att umgås med oss. Jag fortsätter ta en dag i taget för det är fruktansvärt tufft med smärtan just nu men jisses vad dessa två kommande dagar helt plötligt känns så mycket lättare! Åh min fina älskade mamma som alltid finns där. 

Anonym

Hej.
Vilken bärsjal använder du dig av ? :)

Svar: Baby K’tan, den som är ”färdigknyten”. Vi har en som man knyter själv också men den färdiga är helt klart smidigast! Men Babybjörn sele in my heart också 💛 Bästa!! ⭐️
Evelina Nilsson

Anonym

Åh tack. Har oxå babybjörn men den trycket på magen då jagblev snittad för snart 8veckor sen. Har kollat på k’tan i butik ;) kanske köper den...?

Svar: Ja selen är ju lite hårdare.. Jag har också svårt med tryck på magen pga endon och då är bärsjalen mjukare och det känns som att man kommer närmre och mysigare barnet! Rekommenderar den färdigknytna baby K’tan. Det är ju dock olika strl på den så då kanske man inte kan använda samma om andra vill ta barnet men då får väl de använda er sele istället 😉👌🏼 Köp köp! Den kommer garanterar underlätta din vardag! 🔝 Lycka till med allt! 🌸
Evelina Nilsson

Anonym

Tacktack för svar :-) Ja, blir nog ett köp i helgen. Har du samma strl som du har på tröjor? 🤔 tycker du att den har töjts ut med tiden?
Ha en fin helg💫

Svar: Jag har strl S på min och jag har S-M på vanliga kläder! Nej jag tycket att den har hållit sig bra utan att töjas 👌🏼 Lycka till! ⭐️ Tack detsamma!
Evelina Nilsson