Sunday slappday!

Det blev en lång natt inatt med bara några få timmars sömn för min del så det var tugnt att ta sig upp imorse.. P a i n. 

Boyfriend mutade dock upp mig med dunderfrukost och den kunde man ju bara inte missa. Bananpannkakorna med mina favorit-tillbehör fortsätter att leverera! 

(null)

Vi har haft en lugn hemmadag idag. Lily brukar normalt sova en nap på 1,5 h på dagarna men idag blev den endast 10 min lång.. Hugo och Lily fortsätter att vara helan och halvan. Där Lily är - där är Hugo! Alltid. 

(null)

Åh älskling. Barnfötter är ju bara för gulliga. 

(null)

När sommarvärmen kommer tillbaka trots att man ställt in sig på höst så är glasspaus mitt på dagen ett måste. "Stooor!" sa Lily stolt när hon fick en egen Magnum mandel. Hon tryckte i sig hela utan problem! 

(null)

Att springa i vattenspridare är ju såna minnen ifrån när man själv var liten så man blir ju nästan lite nostalgisk. Tänk vad häftigt ändå. För 28 år sedan så sprang jag och mina syskon runt och lekte i vattenspridaren ute på gården hemma i Vinnersjö på sommarkvällarna och nu är det mitt barns tur hemma på våran gård. Fint att man kan föra vidare sina egna små lyckliga stunder till sina barn! 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Hoppas att ni alla haft en fin helg! Imorgon är det ny dag, ny vecka, nya tag.