Mysiga dagar i stugan med mami!

Vi har haft så himla mysiga dagar med mamma i stugan. Jag har varit dålig med kameran men några bilder har jag iaf hunnit skrapa ihop.. Lily har fått badat massor vid stranden och vi har haft hela stranden helt för oss själva. Underbart! Vi har tagit någon promenad, ätit glass, Lily och mormor har varit ute på små äventyr så att jag skulle få vila lite, vi har ätit gott, kollat på film och bara haft det hur mysigt som helst. Jag älskar att umgås med min mamma men jag mår nästan ännu bättre när jag får se mina barn tillsammans med henne. Det blev krokodiltårarnas krokodiltårar igår ifrån Lily (och mormor) när de skulle skiljas åt efter tre dygn tillsammans. Gullisarna. Våra dagar blev iaf verkligen ett mysigt "avslut" på semestern.

Den här lilla tjejen är väldigt vaken av sig. Hon hänger redan med mycket och är ofta vaken 4 h i sträck. Tack och lov sover hon dock som en gud på nätterna! Jag kommer inte ihåg att Lily var vaken så här mycket när hon var så liten.. Jag tyckte de mest bara sov i början?

(null)

Åh vi har haft så lugnt och skönt dessa dagar. Mamma är expert på att gå ner i "barnens nivå" och låter allt ta tid för att de alltid ska få vara delaktiga. Lily får styra tempot (vilket visserligen är ganska högt men ni fattar) och när man inte skyndar eller har några tider att passa kan varenda liten grej bli ett äventyr för henne! 

(null)

Alla ville vara med på blöjbytena!

(null)

Taco-kväll! 

(null)

Lilla (stora) fågelungen! 

(null)

När vi tittade vädret innan våra dagar så visade det regn hela dagarna men vi har haft strålande sol och varmt hela tiden! Vi kramade verkligen ur det "sista" av sommaren.

(null)

I tisdags fick vi besök av musch, Matti och Wilton. Så mysigt! Mamma gjorde krusbärskräm på våra krusbär som vi åt till lunch och sen gick mamma, Matti och barnen ner till stranden för att bada lite och så fick jag och Musch chilla.

(null)

(null)

Sliten_morsa_90! 
Det gäller väl att visa alla sidor av vardagen för att vardagen ska kännas verklig och här har ni en riktigt sliten Evis. 

(null)

Matti och två badsugna små nakenrumpor! 

(null)

(null)

På kvällen i tisdags så fick vi besök av pappa, Maria, farmor och farfar. Och hunden Nelli såklart till Hugos stora lycka! Pappa hade köpt med thaimat som vi alla åt till middag. Så himla mysig kväll med family! <3

(null)

Farmor är typ världens fräschaste oldie. Så himla pigg och vacker! Hoppas man får åldras med stil som henne <3. Hon hade stickat så fina raggisar till barnen och en tröja till Belle och så hade hon bakat massa kakor som vi fick ta med hem. Alla dessa fina och omtänksamma människor alltså....

(null)

Tack mami för dessa mysiga dagar och tack för all uppassning och ompyssling. Du är bäst!
Åh vad jag älskar dig! 


Anonym

...och jag dig och er! Så tacksam... ♥️🙏🏼♥️

Svar: ❤️❤️
Evelina Nilsson