Lite tuffa tider!

I måndags började Johan jobba igen så i söndags åkte han tillbaka hem till Östhammar. Mamma kom då hit till stugan istället och så har jag och mamma varit här med barnen sedan i söndags. Vi har haft det supermysigt men också lite tufft så jag har lagt allt åt sidan lite och bara fokuserat på det viktigaste. Endometriosen och smärtorna är verkligen inte roliga just nu och det tar helt klart kål på mig lite. Att jag inte kan sova gör inte saken bättre (pga smärtorna, barnen sover som små änglar) så energinivån blir ganska låg och det tar på krafterna helt enkelt att orka med allt annat utöver att bara orka ta sig igenom dagen med all vidrig smärta. För att inte tala om att ännu en gång bli totalt "sviken" av den svenska hemska endometrios-sjukvården och tillslut bara ledsnar man ur totalt. Men det kommer bättre tider såklart och jag gör det bästa av allt så gott det bara går. 
Den lilla har haft det lite kämpigt på kvällarna och i måndags kväll var hon riktigt ledsen och skrek i över 2,5 h. Vi var säkra på att koliken hade flyttat in men igår kväll sov hon som ett ljus hela kvällen så det verkar vara lite fram och tillbaka men för det allra mesta så är hon väldigt snäll och lugn så länge hon får vara nära. Lily mår strålande och är lika pigg och glad som alltid! 

Idag åker jag och tjejerna hem igen och det ska faktiskt bli mysigt att komma hem till Östhammar efter en hel lång semester i stugan. Vi saknar redan att ha Johan hemma hela tiden men det har varit så mysigt att hänga med mamma några dagar! Nu är vi redo för vardag! 

Världens gulligaste ungar!

(null)

(null)

(null)

(null)

Bullmamman.se

Mosters älskade prinsessor!💕

Svar: 💗💗💗
Evelina Nilsson