Några snaps ifrån dagen!

Imorse fick Johan ta med Lily till jobbet när han åkte hemifrån vid 7 och sen fick han åka och lämna henne på förskolan när det var lämningsdags. Jag varvade sängen med att springa till toan för att smärtspyorna kändes nära men tack och lov kom de inte, men att ta sig iväg till förskolan med två barn var bara att glömma. Jag blev fast i sängen hela förmiddagen men på eftermiddagen trotsade jag smärtan en stund och tog mig ut på en kort promenad för att rensa tankarna lite och för att påminna mig själv om att världen fortfarande rullar på där utanför. Vi gick till Willys och köpte plocksallad till lunch. 

(null)

Efter en dusch kände jag mig lite mer som en människa.. Fake it til you make it. 

(null)

Min absoluta favoritlunch! 

(null)

Det var så mysigt att få hem den andra halvan av familjen vid kl 16. Lily började på förskolan igen igår efter 5 veckors semester. Hon sprang in genom grinden igår och mötte fröknarna med öppna armar när jag skulle lämna henne så det var verkligen ett kärt återseende. Så gulligt att hon hade saknat dagis och alla sina kompisar! 

(null)

Fredagsfeelingen på de här två gjorde mig så lycklig! Tänk att jag har världens bästa lilla familj! Dom är liksom mina?! <3

(null)

Fina, älskade Belle! 

(null)

(null)

Ikväll blev det movienight. Vi hyrde en film som var helt ok; The sisters brothers. Igår kollade vi på Dumbo. Åh så söt! 

(null)

Nu ligger båda kidsen i sina sängar och sover och vi tänkte också gå och lägga oss. Belle sover i sin spjälsäng den första halvan av natten. Jag brukar mata henne när vi går och lägger oss och sen lägger vi över henne till hennes säng. Sen vaknar hon oftast vid 4-5 någon gång och är hungrig och efter det så blir hon kvar i våran säng emellan oss. Halva natten får vi alltså vara all alone i våran säng och den andra halvan är det gos-gos med ett (eller två) barn. Det bästa av två världar.

(null)

Sov gott allesammans! Hoppas ni haft en fin fredagskväll!