Flicknamn!

Det var verkligen inte lätt att bestämma namn på lillasyster men tillslut kunde vi bestämma oss och det blev ju:

Belle Rose Malvina 

Det känns bra med namnet och hon känns verkligen som en Belle. Belle är helt enkelt bara ett fint namn som vi båda gillade och det finns liksom ingen story bakom. Rose kommer delvis ifrån Linnekliniken faktiskt (vi fick ju trots allt våra fina prinsessor tack vare deras magi och det är värt all "heder" i världen).. Alla rum heter olika blomnamn där på kliniken och Lily "blev till" i rummet ’Liljan’ (liljor är också en av mina absoluta favoritblommor så det var ännu en anledning till varför Lily fick sitt namn). Vår lilla bebis som skulle ha fötts i februari i år om det inte blivit missfall flyttade in i min mage i rummet ’Rosen’ och då pratade vi om att hon skulle heta Rose om det blev en flicka. Belle flyttade in i min mage i rummet ’Gullvivan’ och jag var helt inne på att hon skulle heta Vivian men alla röstade ned mig så det förslaget slopades tillslut men däremot fick Belle ändå ett blomnamn hon med och det fick alltså bli Rose. Slutligen är Malvina ett släktnamn ifrån Johans sida. Lily har ett släktnamn ifrån min sida och Belle fick ett från Johans släkt. 

(null)

Men namnlistan med förslag på flicknamn var lång innan vi bestämde oss.. Eftersom vi har fått våra tjejer nu så kan jag ju dela med mig av våra namnförslag till er utifall någon där ute just nu har problem med att hitta på flicknamn till sin lilla dotter. 

Juni
Mika
Ines
Livia
Astrid
Vivian
Loveli
Liseli 
Isabel
Luna 
Elise 
Lexie 
Lexi
Hollie
Molly 
Alina 
Sigrid
Noomi
Grace
Katie
Melanie
Flora
Aline
Ariel
Betty 
Elle
Naomi
Niki
Saga
Celine 
Penny
Chloe
Bonnie
Nicole

Det här med namn känns ju som ett ganska stort beslut ändå.. Man ska ju trots allt leva med det resten av livet. Vi är iaf nöjda med våra små tjejers namn, hoppas de kommer känna likadant haha. 

Lily Elna Eleonora och 
Belle Rose Malvina

Vilken superduo!