Påskris!

Idag har jag städat huset.. Det här med att alltid ransonera ut energi efter smärtnivån under dagen är jag så sjukt trött på men jag har mått mycket värre än vad jag gör för tillfället så jag ska absolut inte klaga. Det vore bara så himla skönt att slippa tänka och "planera" allt utifrån måendet och istället bara göra.. Jag valde mellan prommis till dagis imorse och superstädning av huset. Det blev prommis och lagom städning istället för superstädning.. Och så har vi fått upp lite påskris här hemma! Inte alls så likt mig att pyssla till det inför en högtid som påsk men jag fick feeling idag och då är det bara att följa med och använda feelingen väl. Det blev en likadan fast med rosa fjädrar utanför ytterdörren. Ibland samlar man homewife-poäng minsann. 

(null)

Tvättmaskinen gick sönder idag mitt när jag skulle dra igång ett tvättrace.. Attans. Hoppas den nya kommer hem snabbt så att vi slipper samla på oss ett alltför stort tvättberg! Det känns som att jag och Lily går säkrast för det som brukar "ta slut" först när man inte tvättat på ett tag här hemma är Johans kallingar och strumpor. Well, nu kanske han får tummen ur och fräschar upp sin kalling-garderob lite! Inget ont som inte har något gott med sig, haha. 

Nu ska jag åka och hämta hem lille skrutt från dagis. Åh vad mysigt med helg! Jag har fredagsfeeling idag and I love it!