Onsdag!

Imorse tog vi en promenad till förskolan.. Det brukar ta ganska precis en timme fram och tillbaka till dagis inkl. lämning. Det är en alldeles lagom promenad för mig nu för tiden men jag vill gärna komma ut på en promenad om dagen (trots att det oftast gör smärtorna värre)! Jag somnade inte förrän 2.30 inatt för att jag hade så ont så jag var väldigt trött imorse när vi alla vaknade vid 6.30. Jag har dragit ned lite på medicin igen och det är förmodligen förklaringen till den ökade smärtan.. Vi får se hur länge jag står ut på den lägre dosen och den ökade smärtan innan jag ökar på dosen igen men så länge jag kan "prioritera mig" och styra dagarna själv så känns det bättre att ta mindre medicin och istället vila lite mer! 

Vi gick upp vid 07 imorse och åt frukost i säkert 40 minuter (Lily älskar frukost och vill gärna sitta och mumsa länge) och sen gjorde jag Lily redo för dagisdag. Hennes favorit var på förskolan imorse så lämningen gick väldigt smidig! Lily sträcker fram armarna och springer fram till henne direkt, underbart att se! 

Jag har tagit det väldigt lugnt idag.. Igår grejade jag lite med trädgårdsmöbler och sånt men idag har jag mest vilat och suttit ute och läst. Det kändes som att det behövdes efter natten.. Jag började läsa Keplers senaste bok igår som jag köpte för ett tag sedan och jag är helt fast. Perfekt; magen får vila medans jag sitter still och jag har något underhållande att göra under tiden! 

När det var dags för hämtning mötte jag en glad Lily som precis var på väg ut för att leka på gården vid förskolan. 

Hugo och Lily blev lika glada som alltid av att se varandra efter en dag på varsitt håll.. De sprang mot varandra när vi kom hem och möttes vid staketet. Gulligt. 

(null)

Lily vilade lite på Hugos dyna ute på altanen.. Lily älskar alla Hugos sängar och hänger gärna i dem och myser.

(null)

Ikväll var vi bjudna till svärisarna på middag. Vi fick supergod mat och har haft en jättemysig kväll. Johan passade på att byta till sommardäck på båda bilarna också när vi var där. 

Lily fick påskägg med böcker, vindruvor och en vindsnurra att sätta på vagnen. Hon älskar påsken redan, haha. 

(null)

(null)

Alltså romsås måste ju vara top 10 det godaste som finns att äta i världen.. Sjukt gott! 

(null)

Pyjamasen på och så blev det kvällssaga i farfars knä innan det var dags att åka hemåt. 

(null)

Lily har somnat i sin säng och nu ska vi kika Robinson.. Vi var ju i Thailand och missade när det började och har liksom inte tagit tag i att kika ikapp men igår var det dags. Vi har sett första veckans avsnitt och är redo för vecka två ikväll. 

(null)

Trevlig kväll önskar jag er!