Min favoritmänniska!

Jag mår bättre! Woho! Jag är nu helt övertygad om att det var matförgiftning eftersom det gick över så snabbt efter att jag fått ur mig allt dåligt. Det blir inga fler pizzeria-kycklingsallader på ett tag.. Jisses vad slut man blir efter att ha spytt så mycket. Jag har nästan träningsvärk i magen idag (det säger nog dock mer om min form i övrigt än om kräkorna i sig, haha. Otränad hej!).. 

Den här lilla tjejen är lämnad på förskolan och jag har varit och handlat mat innan jag åkte hemåt igen. Åh hon är så himla fin och duktig och rolig och underbar våran skruttunge. 

(null)

Som man njuter av att våren är här!! Helt underbart att det ska vara så fint väder hela påsken också. Det ska ju bli uppemot 17 grader och strålande sol hela helgen?!? Stugan - vi ses på fredag! Du har varit efterlängtad hela vintern men nu är vi redo att boa in oss igen. 

Hanna

Tips tips.
Istället för o använda hink när man har magsjuka eller spyr av smärta.
Spypåsar de har på sjukhuset.
Går o köpa på apoteket! Alltså guld när man blir så slut & färdig, och känns inte lika vidrigt, stänker inte heller. Sååå värt de. Sen kanske jag råkat ”låna” några stycken när vi legat inne på sjukhuset också.

Svar: Tack! 😚👌🏼 Måste fixa!! Jag hade såna förr men det har inte blivit av att fixa nya 🙈 Igår var det dock tur att jag hade hinken för jag har aldrig spytt så MYCKET i hela mitt liv 🤮😩😷
Evelina Nilsson