Livets kontraster!

Man älskar ju när telefonen och sociala medier påminner en om ’minnen’. Jag fick precis upp en påminnelse: Det här gjorde du för tre år sedan. Idag på dagen för tre år sedan var jag i LA och hälsade på syrran, vi hade varit ute på 1oak, jag sprang in i självaste Justin Bieber när jag skulle ut från toaletten och sen hamnade vi på efterfest hemma hos Leonardo di Caprio efter en galen bilfärd för att komma undan alla paparazzis som var ute efter honom. Vi fick spana in hans nyvunna Oscar och hänga i hans enorma, sjukt fina hus med ett stort dinasaurieskelett i hallen, haha. Helt galen kväll och vi hade så sjukt roligt! 

Idag är jag hemma med en sjuk dotter i Östhammar. Vårt hus är inte riktigt lika stort och vi skulle inte ens få plats med dinusarieskelettet här hemma om vi öppnade upp både väggar och tak i hela huset, det är ingen stjärnglans så långt ögat kan nå och den tighta klänningen jag hade på mig då har bytts ut mot gravidtights och en nopprig tröja som knappt täcker tjockismagen - men som jag älskar mitt liv som det är precis just nu. Allt har sin charm såklart och jag älskar kontrasterna.. Den här dagen går ju inte direkt till glammens historia men jag skulle inte byta mot något i världen. Kaaanske för en kväll någon gång ibland men jag älskar svenssonlivet. Dessutom får man ju följa med och leva det där glamlivet (som självklart är blandat med extremt hårt slit) genom alla snaps ifrån my sis som fortfarande är där så jag får det bästa av två världar, haha. 

Vi tog en promenad på förmiddagen och hängde ute på altanen i det underbara vårvädret. My good vilka sammandragningar jag haft idag hela dagen btw. Hade det varit lite senare i graviditeten så hade jag trott att förlossningen var på gång men nu får hon minsann stanna inne där någon månad till. Resten av dagen har jag spenderat med en Lily klistrad på mig. Stackars liten är så hängig. Hon har faktiskt varit så hängig så att jag tillslut ringde BVC och fick en läkartid som vi precis kom hem ifrån. Lily hade dubbelsidig öroninflammation och väldigt hög sänka. Sänkan berodde tydligen inte på öroninflammationen men de kunde inte säga säkert vad det var men en teori var lunginflammation. Hon fick iaf penicillin och om inte febern är borta på fredag så skulle vi komma tillbaka igen. Stackars liten.

Lilys face när hon får vara nära... 

(null)

... vs Lilys face när hon tvingades sitta själv en liten stund. Haha åh lilla pluttan! 

(null)

(null)

(null)

(null)


Josefin

Den kvällen glömmer man aldrig! ❤️

Svar: Det gör man inte 😍👏🏼🍌😅
Evelina Nilsson

Anonym

Mormors lilla älskling... ♥️♥️♥️

Svar: ❤️❤️❤️
Evelina Nilsson