Läkarbesök och ny medicin!

Idag har jag varit i Uppsala halva dagen.. Efter lämning på förskolan så åkte jag till Akademiska där jag hade läkartid för att se över mina mediciner med smärtspecialisterna. Jag ska nu byta en av mina mediciner helt och jag hoppas att den nya kommer fungera bra. Det kunde tydligen bli en jobbig första vecka med mycket biverkningar tills kroppen vänjer sig men sen ska det förhoppningsvis bli bättre! Det blir ganska tjatigt att gnälla på om endon hela tiden här på bloggen så jag har skippat det ett tag nu men det är såklart som vanligt hela tiden även om jag inte skriver om det jämt - jag mår tyvärr lika som alltid.. 

Efter sjukhuset så åkte jag till Ikea för att köpa rullgardiner till vårt och Lilys sovrum och sen en snabbis till Gränby för att köpa lite nödvändigheter och för att hämta ut min nya medicin. 

Det var en glad tjej som var ute och lekte när jag hämtade henne på förskolan strax efter 15. Man blir verkligen så lycklig när man hämtar hem henne igen efter en dag ifrån varandra. Bästa lilla lyckopillret! 

(null)

Vi hann äta lite mellis ute på altanen och cykla lite innan Lilys farmor kom och hämtade henne för sleepover. Farmorn och farfarn var lite sakniga och Lily blev helnöjd när Eva kom och hämtade henne. 

Jag har grejat i vårt uterum ikväll. Tvättat fönster, städat ur och gjort vårfint.. Åh vad jag har längtat tills vi kan börja hänga där ute igen och äntligen är det dags!! Johan har åkt på halsont, feber och dunderförkylning så han har vilat upp sig framför tvn.. Nu är det dags att gå och lägga oss efter veckans GOT. Det känns helt plötligt väldigt långt tills måndag igen...