Jag och hinken inatt!

My god vilken natt.. Jag hade ganska ont i endomagen igår kväll och började samtidigt må mer och mer illa. Jag är ju van att spy när jag har väldigt ont så vid första spyan så tänkte jag att det förmodligen bara var vanlig smärtspya, men sen när det fortsatte all night och även började komma från andra håll (ursäkta infon) så kändes det mer och mer som någon form av matförgiftning/magsjuka. Jag kan inte ens komma ihåg sist jag var magsjuk men nu verkar det alltså ha kommit på besök. Jag är helt bergis att det är min kycklingsallad som vi köpte igår som var dålig men det är ju typiskt mig att spekulera sönder saker för att förstå varför istället för att bara gilla läget och spy tills det är över. Att spy med en jätteond och krampig endomage är inte att rekommendera och att ha en vild bebis i magen som vrider och vänder i hela magen samtidigt som du försöker lugna illamåendet är inte heller att leka med. Dessutom är det ganska svårt att få i sig mediciner för att lugna smärtan när man bara spyr hela tiden så allt bara eskalerade tillslut. Nu ligger jag här helt slut och tom och hoppas att det har lugnat sig... *peppar peppar*

Johan blev hemma med Lily idag utifall att hon är smittad.. De mår båda strålande men det känns dumt att sprida något vidare till förskolan om hon nu har åkt på något. Men om det är matförgiftning borde det väl inte smitta? Jag känner mig piggare redan men man ska ju inte ropa hej förrän man är över bäcken som det så fint heter... Vi får se vad som händer.

Johan är alltid så himla fin och pysslar om mig med blöt handduk och blåbärssoppa och bara löser allt fast han egentligen har en miljon andra grejer att göra. Nu har far och dotter varit ute och promenerat ett par timmar och kom precis hem igen.. Hur klarar alla ni andra er utan Johan i ert liv?? Jag förstår att ni säkert har bra människor omkring er också men Johan är liksom i en klass för sig <3 Jag är verkligen lyckligt lottad som hittade honom innan någon annan hann före. Så himla kärleksfull hela tiden och verkligen världens bästa. 

Här har ni mig och min bästa vän ifrån inatt... Pigg, piggare, Evelina.

(null)

Ja men då vet ni iaf vart jag håller hus... Jag kommer förmodligen inte lämna sängen på hela dagen. Jag håller mig till övervåningen så får lilla familjen vara nere. Hoppas att det går över fort och att inte Johan och Lily blir smittade!