Förlossnings-besök!

Efter att sammandragningarna inte givit med sig under natten utan dessutom blivit ganska smärtsamma så tyckte läkaren på SMV som jag hade rutin-telefontid med igår att jag skulle komma in och kollas idag. Jag var inte orolig själv men det känns bättre att kolla en gång för mycket än en gång för lite när det inte bara gäller mig... 
Så det blev ett besök på Akademiska kl 11. Jag fick ligga med en sån där grej på magen i en halvtimme när jag kom in för att mäta sammandragningarna och bebis hjärtljud och efter gjordes undersökning för att mäta livmodertappen. Trots att sammandragningarna är starka så var det ingen fara då modertappen såg väldigt fin ut. En UVI kan förklara de ökade sammandragningarna. Jag hade förhöjda värden så de skulle skicka in my pie på odling så får vi se.. Jag skulle ta det lugnt när sammandragningarna blir för kraftiga och inte bära mer än nödvändigt men annars kunde jag leva på som vanligt. Jag hade väldigt mycket och kraftiga sammandragningar med Lily också och fick dem tidigt även då så det är väl "normalt" för att vara mig men igår fick jag nästan krystningskänsla och så ilade det big time och blev ett supertryck nedåt - det kändes inte riktigt "rätt". Skönt att tappen såg bra ut iaf! 
Bebis: stanna inne många veckor till!! Du behöver växa till dig massa mer innan du är redo att komma ut till oss (även om vi längtar massor!) 

(null)

Efter sjukhusbesöket så åkte jag och lämnade in bilen på service innan jag åkte hem till Östhammar igen.