Mot Hedesunda!

Vi har haft en ganska slapp dag idag. Vi kollade på debatten från igår till frukosten. Alltså jag har snöat in mig helt på hur sjukt det är att alla människor kan ha så galet skilda åsikter om exakt samma saker. Väldigt intressant. Och så är det ganska intressant att få höra från olika människor som man känner vad de ska rösta på. Ibland blir man ju nästan lite smått chockad. "Jaha, är du en sån?" Haha! 
Jag har faktiskt inte bestämt vad jag ska rösta ännu.. Jag får typ olika på alla kompasser. Men jag vet vad jag inte kommer rösta på. Det blir inte V, MP, S eller SD. Det lutar faktiskt mest åt M (jag har röstar på moderaterna vid mina två tidigare val) men jag får även KD i topp vid kompasserna. Jag gillar verkligen Bush Thor, Kristersson och Lööf så det är väl mellan de tre jag står och väger emellan. Jag får plugga på in i det sista till imorgon.. Jag tycker dock att det är svårt att jämföra partierna. Jag vill bara tala om för någon helt neutral person vad som är viktigt för mig och så kan den säga till mig vilket parti som passar mig mest, haha. Även valkompasserna är ju vinklade på sitt sätt såklart.. Och så finns det ju vissa frågor som jag inte riktigt vet vad jag tycker om och då är det ju svårt att ha en åsikt. 
Jag är inte det minsta konflikträdd men jag tyckte nästan att det var lite jobbigt att titta på debatten idag. Jag gillar personligen inte Löfven men det gör nästan lite ont i hjärtat att se han få ta så mycket skit. At the end of the day så är de ju alla bara helt vanliga människor och han har ju såklart gjort sitt bästa... Jaja. Det ska bli spännande att se hur det blir imorgon! 

Vid 11.30 idag så ringde Eva och bjöd över oss på fika då Johans kusin var där med deras 5-månaders. 

När vi kom hem från svärisarna så slocknade jag och Lily i sängen (jag somnade 3 inatt för att jag hade såna smärtor så det var skönt att öka på med en till sovtimme till dygnets samling). 
Nu är vi på väg till Hedesunda. Vi är bjudna på middag till papi och Maria! Så mysigt! 

(null)