Höstfix i somnarstugan(/orna)!

Idag har vi gjort stugorna redo för vintern. Vi längtar redan tills det blir vår så att vi kan öppna upp där igen. Det går ju att vara där även på vintern såklart men vi kände att det ändå var ganska skönt att stänga igen och bara fokusera på vårt hem i Östhammar. Övervåningen ska bli klar, kontoret ute ska fixas färdigt, Johan har väldigt mycket jobb framför sig och jag mår som jag mår för tillfället så det kändes bäst att bara fokusera på hemmet och oss själva över hösten/vintern. 

Den här sommaren blev ju tyvärr inte riktigt som vi hade tänkt oss.. Jag har knappt fått bada på hela sommaren pga mina två titthålsoperationer och jag har ju varit en hel del på sjukhuset men vi hoppas att vi kan maxa nästa sommar med häng på vårt mysiga sommarställe! 

Jag och musch (+barnen) åkte till stugan redan i torsdags morse för ett riktigt mysigt höstdygn i stugan. På kvällen kom pappa och Maria över på middag och massa mys med oss och barnen. Igår eftermiddag kom Eva och Christer förbi en sväng på vägen hem från fjällen. De har varit där och vandrat en vecka. Vi fikade lite och så fick Lily gosa med en saknad farmor och farfar. Igår kväll kom Johan och Mattis till stugan efter jobbet och så åt vi tacos och hade en alldeles underbar sista kväll i stugan. Musch och Matti åkte hem men vi blev alltså kvar tills idag. 

(null)

(null)

(null)

(null)

Vi kom hem till East för en liten stund sedan. Vi har ätit middag, lagt Lily och bäddat ner oss i soffan med en godisskål. 
Trevlig lördagskväll önskar jag er!